• 7
    desteklemediğim kampanyadır.

    bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için bence geçerli tek sebep disiplinsizliktir.

    selçuk'la ilgili çok çok ağır ithamlarda bulunuyor herkes. bu kadar ağır ithamlarda bulunmanın da cidden çok ayıp olduğunu düşünüyorum. elinizde somut bir veri yoksa, kulup içinden, antrenman sahasından saglam bilgiler almıyorsanız, kafanıza göre 'maç satıyor, huzur bozuyor, ahlaksız, takımı karıştırıyor' gibi iddialarda bulunmanız da izansızlık benim gözümde. huzur bozuyor dediğiniz adamı benim gördügüm kadarıyla yabancı oyuncular bile baya seviyor.

    'kadro dışı bırakılmasını istiyorum, bunun sebebi kötü oynaması değil' diye başlayan argümanların sonuna da '2 metre yanına pas atamıyor' diye eklemeniz de komik kaçıyor.

    'sakat numarası yapıyor saha içinde' diye lap diye söyleyiveriyorsunuz, nasıl bu kadar emin oluyorsunuz onu da anlamıyorum. belki haklısınızdır da ama bu kadar emin olmak da ne bileyim, biraz şey yani.

    selçuk çok kötü oynuyor, hemfikirim. dibi görmüş durumda. düzeleceğini de zannetmiyorum. keşke gitseydi takımdan. amma velakin bir insana elde yeterli veri olmadan bu kadar ağır ithamlarda bulunmak da bence ayıp artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın