• 46
    günün programı (aşağıdaki 4 maç ntvspor'dan yayınlanacak):

    letonya - karadağ, 12.30 (karadağ ilk 3 çeyrek direnir fakat son çeyrek letonya maçı koparır)
    sırbistan - macaristan, 15.15 (sırplar götürür, hanga tek başına macaristan'a yetmez)
    türkiye - ispanya, 18.45 (muhtemelen bizim için eurobasket 2017'nin son maçı)
    hırvatistan - rusya, 21.30 (taş gibi maç ama galatasaray varken sikerler eurobasket'i*)

    9 eylül hakkında:

    yaşa mustafa kemal paşa!

    slovenler ukrayna'yı 79 - 55 tokatladı. doncic - dragic corp. iş başındaydı yine. randolph da sazı eline alangillerden oldu. ukrayna'ysa gruptan çıkarak zaten hedefine ulaşmıştı. slovenya'nın önü açık.

    almanya 84 - 81 fransa. müthiş maçtı. almanlar takım olgusunun ne derece önem arz ettiğini kanıtladı. çok iyi bireysel yıldızlarlardan kurulu fakat ekip kavramını benimseyememiş fransızlar için dev hayal kırıklığı. almanya'da daniel theis önümüzdeki sezon "ne sebeple boston celtics formasını terleteceğini" bir kez daha gösterdi. dennis schröder bey kendisine eşlik edince, kenardan da lucca steiger gereken katkıyı verince sonuç almanya lehine oldu. maç içinde theis'ın boris diaw'ı poster ettiği bir an vardı ki turnuvanın top 5'ine rahat girer: https://youtu.be/Ag-EC3kSxVI fransa adına maçın tek güzel şeyi evan fournier idi.

    italya 70 - 57 finlandiya. maç başı 80+ küsür sayı ortalamayla oynayan finlerin 60'ı bulamaması; maç başı 70- küsür sayı ortalamayla oynayan italya'nın 70'e ulaşması... maçın özeti. özellikle ilk 15 dakikadaki akıl almaz italya şut performansı maçın erken kopmasına sebebiyet verdi. açıkçası finler turu geçer diye düşünmüştüm.

    yunanistan 77 - 64 litvanya. tek isim, kostas sloukas... domine etti oyunu. dünkü eurobasket 2017 paylaşımımda kendimce yunanlar adına iyi işleyen dişlinin sadece sloukas olduğuna değinmiştim, naçizane. yanıltmadı lavuk. net olarak hak edilmiş bir galibiyet yunanistan adına.

    bireysel güzellikler:

    slovenya adına anthony randolph: 21s - 3r - 1tç - 2b

    alman theis: 22s - 7r

    italyan marco belinelli: 22s - 4r - 2a

    yunan sloukas: 21s - 5r - 4a
App Store'dan indirin Google Play'den alın