• 110
    sonunda gelip çatan maç. gerçekten 2 aydır galatasaray'ı izlemiyor gibiyim.

    ben osmanlıspor maçının bizim için kritik maçlardan biri olduğunu düşündüğümü söylemiştim. bu maç için de aynısını düşünüyorum. osmanlı maçı kritikti çünkü ilk hafta büyüleyen galatasaray'ın deplasmanda ne yapacağı merak ediliyordu. allah'a şükür utandırmadılar, başarılı bir şekilde geçtik. ama o maç için kolay dediler.

    şimdi bu maç kritik çünkü ''antalyaspor güçlü bir takım ve yıldız oyuncuları var.'' algısı var. dolayısıyla bu adamları da yenersek, hem de önceki haftalardaki oyunumuzla yenersek o zaman millet ''n'oluyor lan?'' demeye başlar işte. öte yandan milli takım arasından galibiyetle dönmek ayrı anlamlı olur. bu maçın bir diğer anlamı da galibiyet alışkanlığı kazanmak ve hatta gelecek hafta oynayacağımız maçı da kazanacağımızı düşündüğümden 5/5 için hedef maç bu şu an. bu aralar topladığımız her puan bizim 4-5 hafta sonraki oyunumuzu, tavrımızı belirler ve bu ligin başında aldığımız her puan bizim için ileride altın değerinde olabilir.

    ben sonuna kadar güveniyorum bu takıma, yüzümüzü kara çıkartmaz bu adamlar. inanıyorum ki onlar da en az bizim kadar sahaya çıkıp o topu ısırmak için sabırsızlanıyor. allah yardımcımız olsun.

    ve nihayet: bugün günlerden galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın