• 22
    liverpool kırmızı kart yememiş olsaydı da skor muhtemelen bu şekilde olacaktı, kırmızı karttan önce gabriel'in kaç tane yüzde yüzlük pozisyonu oldu. ha bu arada söylediklerimden manchester city çok iyi futbol oynuyor algısı da oluşmasın zira manchester city de iyi oynamıyor. buna rağmen liverpool o kadar kötü ki iyi oynamayan manchester city dahi farka gidebiliyor.

    daha önce de yazdım liverpool sezona iyi başlamadı, şampiyonluk hayali kuranlar saçmalıyordu ki herhalde bu maç ve önümüzdeki birkaç haftayla beraber tüm liverpool taraftarı ümidini kesecektir şampiyonluktan. klopp'un sonu iyi gözükmüyor. son sezonlar içinde en kötü sezonlarından birini geçirecek gibiler. takımdan lovren çıkınca bile epl orta sıra takımına dönerken bir de buna mane'nin minimum 3-4 hafta yokluğu da eklenirse eyvah eyvah.

    guardiola ise takımına seviye atlatamamış. aynı tas aynı hamam, de bruyne bireysel becerisini kullanacak, gabriel bireysel becerisini kullanacak, agüero bireysel becerisini kullanacak da gol atacaklar. manchester city takımının oyun felsefesi şu şu şudur diyebileceğmiz hiçbir şey yok. bu iki takım, adım gibi eminim ki sezonu şampiyon tamamlayamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın