resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 271
    https://youtu.be/mwPHrEaDvhY?t=6m54s

    --- alıntı ---

    genel olarak bizim çalışmalarımız hep şöyle gerçekleşti. pozisyona uygun olarak igor tudor ve scoutlarımız birlikte çalışma yaptılar. yaptıkları çalışmalardan "uygun profildeki hangi oyunculara gideceğiz", "ne tür özelliklerinin daha ön planda olması lazım" yani "alacağımız oyuncu topla ileri çıkan mı, kesici mi, uzun pasla mı kısa pasla mı, takımın neresine nasıl monte edilecek" profiller belirlendi. bu profiller dahilinde yapılan çalışmalarda biz finansal açıdan kulübümüze kazandırabileceğimiz oyuncuların analizini yaptık. ortaya çıkan daraltılmış listeyi hocanın önüne koyduk. o da ordan sıralamasını yaptı. ve biz de başkanımıza/yönetimimize sunduk. onların bize vermiş olduğu onayla bu sıralanmış liste üzerinden yürüdük. tamamen böyle gitti. yani igor tudor kalkıp da sezon içerisinde "ben şu oyuncuyu istiyorum" diye gelmedi. "bu pozisyonu istiyorum" biz ihtimaller üzerinde çalıştık. o da onlar içerisinde sıralamasını yaptı doğal olarak.

    --- alıntı ---

    2017 - 2018 transfer sezonu süresince kararları tek başına almadığını; igor tudor'un fikirleri üzerinden bir isim listesi oluşturulduğunu; scout ekibinin transfer dönemindeki çalışmalara dahil olduğunu; arzu edilen profildeki oyuncuların isimlerinin igor tudor'un onayına sunulduğunu; talep sıralamasının igor tudor tarafından planlandığını canlı yayında açıklamış olan yöneticimiz. yukarıdaki metin söz konusu canlı yayında cenk ergün'ün bu konuyla alakalı söylediklerini içeriyor.

    özetle kendisi, 2017 - 2018 transfer sezonunun "cenk ergün - igor tudor - scout ekibi üçgeninin ortak çabalarıyla şekillendirildiğini" ifade etmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın