resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4208
    tamam şimdi kimse kolay kolay 5 milyon tl'yi bırakıp bir yere gitmez. sadece o açıdan bakınca söylendiği kadar kolay değil. ama başka boyutlar da var;

    hakan pek çok taraftarın sevdiği, ya da en azından yıllar boyunca gösterdiği emeğe saygı duyduğu bir oyuncu. totaldeki imajı olumlu yani. bu sezon kontratı bitip gitseydi güzel hatırlanacaktı. ama şimdi parasını çatır çatır almak için bir sene yatarak bütün imajını olduğu gibi çöpe atıyor.

    hakan ne yapabilirdi?
    anadoluda pek çok takımda oynayabilir sonuçta. maaşının yarısını alıp, kalan yarısından da yıllarca ekmeğini yediğim camia için vazgeçiyorum diyebilirdi. yıllarca milyonlar kazanan topçu 500 bin euro almadı diye aç kalmaz.
    hadi bunu da geçtim, aradaki farkı verin feshedelim de diyebilirdi. bizimkiler kabul ederdi, arkasından vay çakal denirdi ama yine bu kadar kötü bir intiba bırakmazdı.

    hakan tamamen yatmayı tercih ederek imajını yerle bir etmekle beraber, ileride kulüpte çalışma şansını da zendelemiş oldu. hakan akıllı bir adam, farklı rollerde çalışabilirdi kulüpte. belki bu sürede, bu sene için vazgeçeceği paradan bile fazlasını kazanabilirdi. kulüpte ve camiada herkes tarafından güzel anılırdı.

    gerçi futbol camiasındaki arkadaşları da böyle paraların üstüne çökmeye alışkın olduğundan, kendi çevresinde bir değişiklik olmayacaktır. eminim karısı da istanbul'dan ayrılmak istemediği için sadece istanbul takımlarından teklif beklemiştir. belki izmir ve antalya'yı zorlamıştır ama onlar da istemedi belli ki. beni ve pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı şu şekilde. yıllar sonra bile akla gelirken bu şekilde gelecek. neyse, ihtiyacı vardı belki paraya, kendisinin tercihi. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın