• 36
    behzat uygur'u tanimamasi normaldir, zira kendisi henüz 17 ya$indadir. behzat ile süheyl uygur karde$ler tv ekranlarinda görünmeyeli yillar oluyor. en son $ahane pazar progrimini sunuyodular 2000lerin ba$inda. bu tilki yavusu da 4-5 ya$larinda falandi program yayindan kaldirildiginda.

    ya$itlari justin bieber, birdy, adele falan takip ediyor, tv izleyen yok, az biraz dizi i$te. hani $u süper lüks ya$am sürüp birbirilerinin karilarini kondikledikleri diziler. sonra da snapchat, instagram falan. behzat'i tanimasi için tiyatro'ya gitmesi lazim. kaçimiz 17 ya$inda tiyatro'ya gitti, önce onu bi yanitlayalim. yani bu kizin behzat uygur'u tanimamasi gayet normal.

    17 ya$inda skandallarla tüm türkiye tarafindan tanilan birisisiniz, klipleriniz tv'lerde, nakaratlariniz stadyumlar da. tanisa bile behzat uygur aleyna tilki için yalova kaymakami niteligindedir.

    nejat uygur'u tanimiyorum dese, yavrum gel bak sana nejat uygur'u anlatayim dersin ama behzat uygur'u gerçekten tanimasina gerek yok. sirf tiyatrocu diye, rahmetli nejat uygur'un ogullarindan birisi diye ve galatasarayli diye burada kendisini savunacak degilim aleyna tilki konusunda. tiyatrocu olmak meslegi itibari ile kendisini diger insanlardan üstün kilmiyor. nasil taksici otomobil kullaniyor, kaynakçi kaynak yapiyor, ögretmen ögrenci yeti$tiriyor, baytarlar da hayvanlari tedavi ediyorsa, tiyatrocular da oyun oynuyor. beyaz türk muamelesine gerek yok. o da i$ini yapiyor, taksici de, tostçu da..

    taksici demi$ken. zam gelmi$ yine. yakinda istanbul'a geliyorum, umarim yine ugra$mam bunlarla. bazilari çok çakal oluyor. hatta çogu.

    neyse, konuyu dagitmayalim. ben behzat uygur'u severim.

    1. babasindan ötürü
    2. $imdiye kadar tv'de yüz kizartici bir i$ yaptigina $ahit olmadim, aksine oglu ile olan tokatli vine'ini begenmi$tim
    3. galatasarayli olmasi ve ara ara sözlükte yazmasindan dolayi

    ama aleynae tilki tanimiyo diye, kiza tü kaka yapmam.

    hareketlerini, davrani$ini tasvip etmesem de* *, müzigi tarzim olmasa da, kendisini ba$arili buluyorum. 17 ya$inda olmasina ragmen i$ine gayet saygili ve disiplinli bir kiz. erkek ya$itlari hamster x'e nasil girerim ugra$i verip, hemcinsleri de 24 saat ayni starbucks bardagi ile dola$ip, snap payla$irken, kendisi kariyer yapma pe$inde. 2 yil veriyorum kendisine. ya sönüp unutulup gidecek ya da önümüzdeki 5-10 yil adini murat bozlar, hadiselerle falan anacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın