resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 732
    bin defa söyledim oyuncu gelmeden önce, ''osmanlıspor'un çöpü'' dedim. yeni ryan donk dedim. hep uyardım, oyuncuyu hiç izlememiş olabilirim ama sonuç olarak ndiaye'nin kötü oyuncu olduğunu söyledim. geldim sözlüğe onlarca olumsuz entry girdim. oyuncuyu yerden yere vurdum, çöp oğlu çöp dedim, bir halta yaramaz dedim, galatasaray tarihine sürülmüş kara bir lekedir dedim. ardından bir de ne göreyim, futbolcunun onlarca maçını izlemiş, oyuncuyu çok yakından tanıyan yazarlar kalkmışlar ndiaye'yi övüyorlar. derhal bastım, off'u, hemen polemiğe girip ortalığı karıştırdım. küfür kıyamet gırla gitti. araya bir de ''tudor selçuk'u prensi yapacak'' geyiğini ekledim ki ortalık daha da kızışsın. baktım ki hakikaten dediklerime inananlar çıktı, ndiaye'nin futbolculuğunu gömenler oldu halbuki oyuncuyu tanımıyorum, ya iyi bir oyuncuysa? eyvah...

    neyse bir iki hafta ndiaye'ye küfür kıyamet gitti. belki yazarların hepsi değil ama azımsanmayacak kısmı bana destek oldu bu konuda. iki üç hafta sonra allah'ın belası lig başladı. baktım ki adam canavar gibi top oynuyor. hay böyle işin damına koyayım dedim çekildim köşeye. herkes sinirlendi tabi oyuncuyu izlemeden olumsuz ve bilmiş bilmiş yorumlar yaptığım için. insanlar bekliyor ki izlemediğim oyuncu hakkında yorum yaptığım için utanayım, sıkılayım. ne utanacağım ne sıkılacağım, ben utanır mıyım? amacıma ulaşmışım, sözlüğü karıştırmışım. işi çakan da pek yok. neyse çaktırmadan sessiz sessiz devam ettim bu işlere. sonra densizin biri çıkmış benim olumsuz entrylerimi açık edip galatasaraylılığıma laf etmiş. ardından da peşi sıra başlığıma olumsuz şeyler yazılmış. korktum tabi, severek yaptığım trollük işini tekrar yapamamaktan korktum, galatasaray sözlüğü bir daha karıştıramamaktan korktum. neyse ki ''bizim camiadan'' birkaç arkadaş konuya hemen el attılar. ''ya kardeşim ne olmuş iki olumsuz entry girdi diye linç ediyorsunuz'' dediler. bir arkadaş da ikinci nesil mi üçüncü nesil mi ne olduğumu yazmış. bundan da paçayı kurtardım dedim o an.

    gün gelecek, yine galatasaray'ın yaptığı mantıklı ve akıllıca bir transfere izlemediğim halde olumsuz şeyler yazacağım. durduk yerde sorunlar bulup, ısıtıp ısıtıp sözlüğün önüne koyacağım. ekşi sözlükte entrylerimi deşifre etmiş olabilirler. olsun. hatta birisi twitter hesabımı keşfedip galatasaraylı olmadığımı öğrenmiş, öğrensin. buraya ''elinizde galatasaraylılık ölçer mi var kardeşim'' yazar sıyırırım. o da mı kurtarmadı, ikinci üçüncü nesilim derim, o da mı olmadı ''linç ediyorlar, fikir özgürlüğü'' derim. ben izlemediğim futbolcu hakkında sayfalar dolusu olumsuz şey yazmışım, yazarım. galatasaray'ı karıştırmışım, karıştırırım. burası hangi takım taraftarlarının sözlüğü? galatasaraylıların sözlüğü. bana ne? ortalığı karıştırmışım, her transfere kulp bulmuşum. ispat da edemiyorlar. yazıp duruyorum canım sıkıldıkça. moralim mi bozuk, hemen öyle yaratıcı şeyler yazıyorum ki millet ayaklanıveriyor. gülüyorum, eğleniyorum tabii haliyle. ee hakkım değil mi o da, gün boyu didiniyorum ortalığı karıştırmak için. saygı duyalım lütfen.

    not: ironi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın