resim
Cédric Pascal Régis Carrasso
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 9
    2 yıllığına gelmiş. yıllık 600 bin euro maaş.

    uygun maliyetiyle birlikte çok çok doğru bir tercih. allah korusun muslera'ya bir şey olursa sıkıntı yaşamayalım transferi. türkiye kupası maçlarında oynar, muslera cezalı olursa oynar. süper.

    ekleme: yabancı oyuncu kuralına göre yedek kalecin yerli olmak zorunda. eğer 2. kaleciyi yedek oturtacaksan bilemem tabii, sayı 21'e çıkınca belki orada bir değişiklik olabilir ama transferin asıl amacı muslera'nın sakat ya da cezalı olduğunda 1. kaleci olarak görev almasıdır. genç bir kaleci alsak muslera yokken ne kadar güvenebiliriz ki? ben tecrübeli bir kaleci olmasından dolayı bu transferi doğru buluyorum. inşallah ihtiyacımız da olmaz ve yalnızca türkiye kupası maçlarında görev alır.

    eray her türlü maçlarda yedek kaleci olarak başlayacak. cedric ise tribünde olacak.

    ekleme2: aslında tribünde de oturmayabilir. 2 kaleci de yazabiliriz sanırım biri türk olmak koşulu ile ya da yabancı yazıp bir oyuncuyu azaltacağız kulübeden.

    son edit: yedek kaleci dediğin tecrübeli olur. ne vereceğini bilirsin. bakın büyük takımların yedek kalecilerine hepsi belli bir seviyeye daha önce çıkmış yaşı olan kaleciler. derbi öncesi önce ya da sezon sonuna doğru muslera sakatlansa ya da cezalı olsa genç bir kaleci o atmosferi kaldıramaz ama fransa'da 350 maça çıkan şampiyonlar ligi'nde çeyrek final gören adam kaldırır. net olarak doğru transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın