resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 83
    transferin son 2 gününde hemen hemen tüm takımlar kadrolarını kurmuşken ya bonservisi elinde olan oyunculara talip olacaktık ya da, büyük takımlarda süre alamayan, sakatlıktan çıkmış vs topçulara. bu oyuncular da salak değil kimisi uzun vadeli sözleşme isteyecek, kimisine kulübü yüksek kiralama bedeli isteyecek vs. gereksiz yere maliyete girmeye gerek yoktu.

    asamoah'ın seneye bedava gelme ihtimali varken ve linnes'in sol bek performansı da vasat üstüyken bize onun kalitesine yakın gerçek bir sol bek yeterli olacaktı, sonuçta avrupa kupasında da değiliz.

    tüm bunlar düşünüldüğünde steaua bükreş ile şampiyonlar ligi görmüş, lig şampiyonlukları yaşamış ve romanya milli takımının sol beki olan adamı sırf gençlerbirliği ve karabük'te oynadı diye küçümsememek lazım.

    büyük takım görmüş ve büyük takım oyun yapısına adapte olabilecek bir oyuncu. yani karabük savunma takımıydı ama s.bükreş liginde set hücumu yapan, ileride oyun kuran bir takım. bu açıdan farklı oyun yapılarını bilmesi avantaj.

    geneçlerbilirliği'ndeyken adını duyduğumu bile hatırlamıyorum ama geçen yıl bizim maçlarda ve beşiktaş maçında izledim, gayet iyi bir performans göstermişti. zaten 3 gol 3 asist ile ligde skora en çok katkı yapan beklerden biri.

    buradaki tek sıkıntı kamp dönemini nasıl geçirdiği ve sakatlığının durumu. eğer 2-3 haftaya kadar maça çıkacak duruma gelirse hiçbir problem yok. zaten linnes'le o bölgeyi bir şekilde götürüyoruz.

    sonrasında da ister ilk 11, isterse yedek olsun linnes'in de performansına katkı vereceği muhakkak ki ben sol ayaklı ve iyi orta yapmasından mütevellit formayı da alacağı kanısındayım.

    fizik kapasitesi karabük seviyesine gelince sol taraftan da etkili geleceğiz bence. şu an ısı haritalarında bile sürekli sağdan oynadığımız görünüyor.

    şu kısıtlı zamanda en gerekli bölgeye romanya milli, şampiyonlar ligi tecrübeli, ligi bilen ve 550 bin euro bonservis 800 bin euro maaş 1+1 yıllık sözleşmeli oyuncuyu bulamazdık. dün ilk yazılan 3 yıllık anlaşma olsaydı laf ederdim ama tüm bu şartlar düşünüldüğünde bence iyi transfer.

    son olarak hayaller asamoah hayatlar latovlevici :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın