resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4203
    (bkz: #2224284)

    1 ay kadar önce hakkında şöyle bir entry girmiştim. çok eleştirenler olmuştu. çünkü hakan efendiydi ve bazılarına göre 40 yaşına kadar takımda kalıp efendiliği ile yıllık bilmem kaç milyon euro'yu cebine indirmeyi hakediyordu.

    şimdilerde bakıyorum da takım biraz toparlanıp, yıldız futbolcular ile donatılınca bu adamın da efendiliği galatasaray taraftarı tarafından rafa kaldırılıp, hain ilan edilmiş.

    bizler taraftarız ve takımımızın menfaatlerini savunmalıyız. yok takımın abisidir, varlığı yeter mantığını bir kenarıya bırakmalıyız. biricik kızımıza damat almıyoruz beyler, efendiymiş , usluymuş, çirkef değilmiş bir yere kadar.

    bu adam yıllarca yabancı sınırı sayesinde galatasaray'da top koşturdu. 2007'den beri şu takımın defans bölgesinde görev yapıyor. kaç maçta bizi yaktı sayamadım bile. pimi çekilmiş el bombası gibi duruyor bu adam. yıl 2017 hala daha azımsanmayacak kadar destekçisi var. kendisine birçok anadolu kulübünden teklif geldi , hepsini reddetti. son senem bir iki milyon daha cebe atıp o şekilde yol alırım kafasını yaşıyor. işte sizin adamlığına ve efendiliğine laf ettirmediğiniz hakan balta bu. işte sizin son bir haftadır yabancı sınırlaması istemiyoruz diye yaptığınız eylemlerin karşıtı bu adam. selçuk şahin'den farksız düşündüğüne de inanmıyorum. belki daha önceki yıllarda yabancı sınırlaması kaldırılsa idi bu adam 2010 yılında vasat bir anadolu kulubune itelenecekti. şuanda da ptt birinci lig seviyesinde senelik 100 bin tl'ye top koşturuyordu. azıcık bunları düşünelim.

    şunu da şuraya bırakıp, gideyim.

    http://llcdn.listelist.com/...kan-balta-sigara.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın