resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 75
    takımda sol ayaklı sol bek yok, sağ ayaklı sol bekin yedeği tarık çamdal yani yok hükmünde ama biz bu adama burun kıvırıyoruz. üstelik sözleşme 1+1 yani beğenmezsek sezon sonu gönderebiliriz, beğenirsek devam ederiz. maliyetleri ise, bonservis ve maaş toplamı tarık çamdal'ın sadece maaşı kadar. hepsine ek türkiye'de transfer sezonunun bitmesine 2 gün kalmış, avrupa'daki transfer piyasalarının hepsi kapanmış.

    benim beklentim sezon boyu en az 10 gole direk katkıda bulunması. savunma zaafları ise bu sene kurduğumuz takım ile kapatılır. mariano sağdan, latovlevici soldan birer açık oyuncusu gibi oyunu genişletmemizi ve rakip yarı sahaya yıkmamızı sağlar. çünkü pas kabiliyeti ve tekniği bu oyun için yeterli. seneye de asamaoh gelir, latovlevici onu yedekler. mis gibi sol bek rotasyonu olur linnes ile birlikte. bütün etkenleri hesaba kattığımızda bence iyi bir transfer. zaten maçlarını düzgün izleyen, hakkında araştırma yapan herkes bunu anlayacaktır. tabi okumadan, izlemeden bu oyuncu çöp, yok şöyle böyle demek en kolayı ama üzgünüm bu teşhis bence çok yanlış.

    bu bağlamda küçük bir not; biz aziz yıldırım zihniyetli fenerbahçe taraftarı ya da tiner etkisinde kalıp uçan beşiktaş taraftarı değiliz. biz okuyan, araştıran, ayakları yere basarak konuşan galatasaray taraftarıyız. bizi diğerlerinden ayıran bu özelliğimiz. lütfen bu özelliklerimizi terk etmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın