resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 69
    aşağıda okuyacaklarınız ilgili futbolcuyu izlemeyen ya da maçlarda denk geldiğinde alıcı gözle bakmadan izleyen bir taraftar yorumudur.

    iyidir veya kötüdür bir kenara maliyeti düşük bir alternatif futbolcudur. sol tarafa bir alternatif gerekiyordu ve transfer döneminin bu aşamasında alınabilecek oyuncu sayısı kaçtır?

    takım zaten doğru yolda olarak son güne kadar asamoah'ı kovaladı, olmadı. o saatten sonra da planlamasını yapmış takımlar kolay kolay iyi oyuncu vermezler.

    bahsedilen anlaşma 1+1 olarak görünüyor bu da iyi bir performans gösterirse gelecek sene yine alternatif olarak kalmaya devam edebileceği ya da yolların ayrılabileceğini gösteriyor. daha ne olsun. bir futbolcunun kiralanmasından daha iyi bir anlaşma durumudur bu. eğer ki kaliteli bir oyuncu kiralama yolunu seçseydik bu mecbur halimizi görüp ne kadar isteyeceklerdi?

    yıllık maaşı da gayet makul görünüyor. bu fiyatlara alınacaksa lionel carole neden gönderildi diye soranlara da carole ile zaten olmuyordu. eğer sevilla opsiyonu kullanmazsa ve carole kalitesini artırıp geri dönecek olursa zaten seneye yeri hazır.

    nereden baksanız mantıklı transfer gibi duruyor. dilerim faydalı olur. igor tudor bize 1 ay içinde çok farklı bir takım izleyeceğimizin sözünü verdi ve bu takımı ona göre kendi kurdu ve bu sistemi oturttu. bu konuda da kendisine güvenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın