resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 66
    karabükspor'un igor tudor'la beraber geçirdiği harika dönemin en özel oyuncusuydu. sol kenardan takımını orkestra şefi gibi yönetiyor ve çokça pozisyon yaratıyordu. yine o sezonki top tekniği epey düşük takım arkadaşlarına rağmen neredeyse tüm takımın teknik yükünü, yaratıcılık yükünü çekiyordu. bu performansını da zaten sezon boyunca devam ettirdi.

    transferi özeline dönecek olursak, beni sevindiren bir transfer oldu. caner ve clichy ile beraber ligin en iyi üç sol bekinden birisi, hatta caner'in son bir iki sezondur kötü formunu da düşünürsek ligin en iyi iki sol bekinden birini aldık diyebiliriz. gündemimizdeki asamoah tabi ki başka bir seviyeydi, ligimizi bırakın avrupa'da onun gibi kaliteli bir sol bek sayılıydı ancak asamoah çok iyi diye latovlevici'yi de yersiz eleştirmeye, burun kıvırmaya hiç gerek yok. çok kaliteli, profesyonel, disiplinli, hırslı, karakterli, oyun tarzımıza son derece uygun bir sol bek transfer etmiş olduk kendisini alarak. yaşı da kimseleri aldatmasın müthiş bir temposu var, git gel git gel yorulmak bilmeyen bir oyuncu ki kendisine çok iyi baktığı da görülüyor.

    oyun tarzı olarak sol tarafı çok iyi kullanan, hücumu seven bir sol bek. özellikle top tekniğinin inanılmaz yüksek oluşundan dolayı oynadığı takımlarda sol tarafta istasyon görevi görüyor. buna ek olarak vücut yapısının da elverişli olmasından adam geçme özelliği var. sol önde tolga'nın rakipleri perdelemesiyle savunma arkasına sık sık sarkacaktır. bunları seven bir oyuncu. bir özelliği daha var ki galatasaray taraftarının yıllardır tam aradığı şey, çok iyi orta kesiyor kendisi hatta bu alanda yine ligin zirvesinde diyebilirim. gomis'e atacağı pas veya ortalar zaten çeşitli olan hücum planlarımıza biraz daha çeşitlilik katacaktır.

    ve taraftarlarla arası iyi bir oyuncu. gittiği çoğu takımda bu bağı oluşturmayı başaran biri. yine galatasaray taraftarının da seveceği bir oyuncu olacaktır.
    formamız altında kendisine başarılar diliyorum.

    not: linnes'in yaşça küçük olması ve galatasaray'a daha uzun süre hizmet edebileceğinden dolayı linnes'in oynamasını tercih edebilirim ama bu sadece bir bakış açısı. saha içine baktığımız zaman, performansa baktığımız zaman latovlevici linnes'ten iyi bir oyuncu. daha hücumcu, daha teknik, daha iyi şutör, daha iyi orta kesebilen bir oyuncu. bu yüzden kim oynarsa oynasın içime sinecek, fayda sağlayan galatasaray olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın