resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 52
    1+1 yıllık sözleşme ile geliyorsa, buyursun gelsin, yok 3 yıllık anlaşma sözkonusu ise orayı yıkarlar. dursun özbek zaten uçurumun kenarında ilerliyor, böyle bir hata yapmaz diye tahmin ediyorum, gerçi dursun bu, belli olmaz.

    bonservis 550.000 maaş 800.000 ise bunlar da kabul edilebilir.
    sanırım tudor bu saatten sonra risk almayalım dedi, baba rahman'ı zaten bonservisiyle alamayız, kiralama için ise herhalde 2-3 milyon euro talep ettiler diye tahmin ediyorum. e bir bu kadar da yıllık maaş istediğini varsayarak söylüyorum, 1 yıllık oynayacak bir oyuncu için 4-5 milyon euro maliyete katlanmak yerine bu şekilde uygun fiyatlı bir çözüme hayır diyemem. zaten baba rahman da ciddi bir sakatlık yasadığı için formasını kaptırdı, yoksa chelsea ona 20 milyon euro bonservis vererek yatırım yaptı. yani sadece para vermekle olmuyor, baba rahman'ın maliyetine katlansak bile tudor ne performans verir bilemediği için şüpheli yaklaşmış olabilir, yönetim de şüpheli bir yatırım için bu kadar maliyet fazla demiş olabilir.

    üstelik latovlevici kötü bir oyuncu da değil. kendisini izlediğim maçlarda kötü oynadığına şahit olmadım. benim kendisini izlediğim maçlarda hep çok iyiydi. üstelik genel olarak baktığımızda hücum performansı linnes'ten iyidir. geçen yılki karabük takımında gösterdiği performanstan sonra bu yılki çok iyi oynayan takımımızda daha da iyi bir performans göstereceğini umuyorum.

    latovlevici geçen sene 30 maçta, 3gol - 3asist ile oynamış, maç başina 1.8 top kapma ve maç başına 1.8 isabetli orta yapmış bir oyuncu. maç başı 29 isabetli pas atmış, %73 istatistik ile oynamış,bu istatistik bizim takımda oynarken biraz daha yükselir diye tahmin ediyorum ki yükselmeli de zaten. ikili mücadelelerin %44'ünü kazanabilmiş, bu da biraz düşük, güçlenmesi gerekiyor. bir savunma oyuncusu bu konuda daha başarılı olmak zorunda. galatasaray gibi bir takımda oynuyorsan hele %60'ın altına düşmemeli. 1.75 boyunda, hava toplarında büyük beklentim yok, zaten mac başı 0.5 hava topu kazanabilmiş sadece. maç başına 0.4 dribling yapmış. extra idmanlarla bu istatistiklerini.bir miktar daha yukarı taşıyabilir.

    sonuç olarak, maliyeti baz alınırsa ve bu maliyetle 1+1 yıllık sözleşme ile transfer ediyorsak, faydalı olabilir, iyi bir transfer olabilir. bu saatten sonra daha iyisini alamayacağımız için bize hayırlı olsun demek düşer.

    hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın