resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 23
    sadece ligde oynadığımız yıl için gayet gereksiz bir transfer. bölgede oynayabilecek oyuncularımız zaten mevcut, altyapıdan sol bek koy oynasın kardeşim karşındaki takım zaten osmanlı kasımpaşa vs.. bu takımlara karşı problem olacaksa komple kapatın altyapıyı. geçen seneki bir liverpool-man city maçında* klopp sağ bekinin sakatlığı üzerine şak diye koymuştu trent alexander-arnold'u, kariyerinin ilk maçında fena da oynamadı. bu sene başının yıldızı oldu clyne'ın üzün süreli sakatlığından dolayı. kaan ayhan, semih kaya gibi hamlelerde gördüğümüz gibi kaliteli kumaşı olan oyuncu kendisini belli eder. aynı şekilde mourinho bile altyapıdan adam koydu geçen sene, van gaal rashford'u koydu, zidane'ı görüyoruz, chelsea ve conte; geçen sene premier lig gibi bir ligde 13-14 kişiyle şampiyon oldu, her bölgede 2 tane normal kaliteli adam; takım mühendisliğine ters..

    sen tutmuş 31 yaşında adama 3 senelik sözleşme veriyorsun. böyle bir saçmalık olamaz. ayrıca türkiyede yetişmiş yada klüpte yetişmiş bir oyuncu da değil ki kadro bildirirken kendisini yazalım..

    dolduruyorsunuz vasat oyuncuyu sonra uğraşıyorsunuz aynen donk gibi, cavanda gibi, de jong gibi. açın bakın bu oyuncuların başlıklarını. yazılan argümanlar aynı argümanlar, sonu da aynı olacak.

    önemli edit; bu yazıyı 3 yıllık sözleşme haberleri varken yazdım, 1+1 sözleşme biraz daha anlaşılabilir. yine de düşüncelerim geçerli, anlaşmanın kendisinden ya da oyuncudan çok altyapıya değindim zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın