resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2381
    az önce alakasız şekilde aklıma gelmiş kişidir. 2011-2012 sezonunda süper final başlamadan önce maraton'da dört büyükler programa çıkarılmış ve bir yayın yapılmıştı. her hoca konuşuyor, tartışıyor, fikir beyan ediyordu. o programda aykut kocaman yabancı sınırı ile ilgiliydi sanırsam tam hatırlamıyorum ama fatih terim'e "neden 6 hocam? 5 veya 7 değil de neden 6?" şeklinde 6-0'a gönderme yaparak ezik bir şekilde gönderme yapmıştı. fenerbahçe taraftarları tabii orgazm olmuştu anaokul seviyesindeki bu salakça argümana. ha tabii biz onlara kadıköy'de ikinci bir orgazm yarattık ama ya neyse. (bu cümleyle seviyeyi anaokulundan liseye çektim)

    şimdi, bu adamın son iki haftadır galatasaray ile ilgili argümanları var. yok neymiş galatasaray'ın fikstürlerini incelemiş ve maçlarını izlemiş. analizine göre galatasaray hızlı başlamış ve bir süre sonra puanlar kaybetmeye başlayacak, geri düşecekmiş ve fenerbahçe'de kendini toparlayacakmış. hiçbir problem yokmuş ve şampiyon olacaklarmış, öyle gözüküyormuş.

    bu adamın galatasaray ile ilgili bir sorunu var. zaten basın toplantısında kasılıyor, felsefik cümleler kurduğunu sanıyor. (adam topun manyetik gücü falan dedi, ne diyorsun dayı az sal ya)

    net olarak ezik biri hele ki galatasaray konusunda eziklik yaşıyor, bu kadar da belli edilmez. aziz yıldırım ile aykut kocaman çok iyi ikili. bu adamın şikesiz şampiyon olduğuna inanan varsa da allah akıl fikir versin. umarım fenerbahçe'nin başında uzun bir süre daha kalır.

    bok gibi futbol oynatıyorsun aykut kocaman. stay with us haşortmanlım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın