• 47
    herkes çantada keklik görmüş maçı da bence hiç öyle olmayacak. bir kere karşımızda geçen yılın 5.si ve bu yıl eto'onun yanına maicon, nasri, menez ve vainquer tranferlerini yapan ama 3 maçta 2 puan alan bir takım çıkacak. yani adamlar bu maçı hedef ve çıkış maçı olarak görüyorlar.

    biz ise 3'te 3 ile başlayıp, oldukça diri ve basan, savaşan bir takım olduk. tabii ki kağıt üzerinde favoriyiz ama bu maçta ne antalyaspor'un ilk 3 haftadaki gibi oynayacağını ne de bizimkilerin diğer maçlar kadar rahat kazanacağını sanmıyorum.

    (bkz: ne dediler/#2242487) etoo'yla ilgili bir sıkıntı olduğu konuşuluyor günlerdir. sözleşmesini uzatmadılar ve menajeri konuşup duruyor. eğer bu durum eto'nun performansına yansırsa bizim için avantaj olur ama ben bu maçta zorlanacağımızı düşünüyorum. hatta ilk defa bir maçta geriye bile düşebiliriz.

    gerçekten de bizim için bu maç bir test olacak.

    en güvendiğim şey, bizim kondisyon olarak antalyaspor'dan çok önde olacak olmamız. yani maçı 60'tan 70'ten sonra da koparabiliriz. yeter ki o dakikalara geride girmeyelim.

    bir de bu maçtan önceki gün, 17'de karabük-beşiktaş ve 20'de fenerbahçe-başakşehir maçları var. beşiktaş'ın olası bir puan kaybında zaten fb-başakşehir maçında gelecek her skor* işimize gelir, bizim maç çok daha keyifli olacaktır.

    yemin ederim günler öncesinden heyecanı sarıyor artık maçların. bu yıl maçlarımızı son 3-4 yıldan daha bir heyecanla bekler oldum. derbi haftası gibi hemen her hafta. bu sinerji, bu birliktelik, bu coşku bizi şampiyon yapacak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın