2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu Maçı
21:45 Yeni Eskişehir Stadyumu
1 - 0
  • 61
    öncelikle tebrikler.

    yani demek ki mesele yabanci siniri degilmi$. dogru kadro seçimi ile grup liderini dahi dize getirebiliyormu$sun. hirvatlarin yanli$ hatirlamiyorsam modriç'in dilegi yalayan $utu haricinde dogru dürüst bir pozisyonunu hatirlamiyorum. bence mandzukic ile ba$lamamalarinin bedelini bir maglubiyetle ödediler.

    gelelim bize. genel olarak iyi oynadik. hatta golden sonra bugüne kadar hiç bir müsabakada 90 dk. içinde yenemedigimiz hirvatlari adeta sürklase ettik. hele hele son dakikalara girildiginde dar alanda kisa pasla$malarla defanstan tela$ yapmadan bir çiki$imiz var. $iir gibiydi adeta.

    oyncularin performanslarini bireysel olarak degerlendirmek üzere 3 kategoriye ayirabiliriz:

    iyiler
    nuri, çalhanoglu, cenk, oguzhan, kaan ayhan, çaglar söyüncü

    vasatlar
    mehmet topal, arda, burak, babacan

    sinifta kalanlar
    emre mor, ozan tufan

    okuy yoku$lu fazla süre alamadigi için degerlendirme di$i.

    yukarda ismini zikrettigim iyiler içinde nuri ve çalhanoglu'na ayri bir parantez açmaliyim. masaallah, top class oynadilar. türk kreativitesi ve alman disiplininin sentezi i$te bu. mest oldum.

    son olarak bir sonraki izlanda maçinda hakan'in daha fazla $ut $ansi bulmasi lazim. cenk ve burak kati izlanda defansi kar$isinda ne kadar etkili olabilirler bilmiyorum. yine son dakikadalarda gelen bir frikik golüne ihtiyacimiz olabilir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın