• 62
    uğur meleke'den sonra koltuğuna oturdu ve hala kaldıramadılar. neden çünkü sağa sola ateş püskürtüp bağıra çağıra konuştuğu için. sosyal medya'dan da bu adamın pr'ını yaptılar az da çok da olsa izleniyor.

    a spor'da ayrılan bir ağabeyime bu sezon yok musun diye sorduğumda; '' bağıran çağıran adamlarla program yapmayı tercih ettiler'' demişti. gerçekten spor programlarında bağıran çağıran adamlar yer alıyor. misal kaya çilingiroğlu kimdir? futbolcu mu? antenör mü futbol ekolü mü? milli gurur mu? hayır. kanalın istediğini yaptığı için futbol yorumcusu. boş stüdyoda bağıra çağıra konuştuğu için yorumcu. ne iş yaptığını hala kimse bilmez. ekşi sözlükte başlığı bile vardır.

    a spor'da turgay demir'ler levent tüzemen'ler, erman toroğlu'lar bağırdığı için yorumcu olarak kalıyor. beyaz futbol keza öyle. yoksa sakin sakin konuşan futbolu bilen adamları kim dinler.

    genellikle yayıncılık ilkeleri ülkemizde böyle. sen tv'de zap yaparken sakin sakin oturan adamları izlemezsin. ama tv de bağıran çağıran adamlar daha çok dikkatini çeker. acaba kavga mı var bunlar kime bağırıyor diye düşünürsün. kanalı değişirmek istemezsin.

    böyle geldi böyle gidecek. cem dizdar gibi yok yere boş stüdyoda bağırıp çağırıp yüksek sesle konuştuğu için kendini haklı zannedenler hep cam ekranın önünde olacak. bu adamlar herkesin ortasında bağırarak konuştuğu için kendilerini haklı görecekler.

    uğur meleke gibi adamlar doğruyu ve yanlışı eleştirdiği için her tv kanalından ve gazetelerinden kovulacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın