resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13389
    beyaz tv'de yaptığı konuşmada bahsettiği "%100" hususu taraftarın tamamı anlamına gelmektedir. taraftar arda diye ölecek (ki sucukçulara 50 lira ateşlesen kişi başı maç boyu bağırırlar) yönetim peşine düşecek, hoca isteyecek, para tatlı olacak ki arda gelsin. arda gelince takım ondan sorulacak, kulübü de arda yönetecek. öyle gelecek yani.

    değerli kardeşim; belki denk gelir okursun diye şu satırları yazmak istiyorum:

    çok sevdiğin bayrampaşa'dan çıkarak ispanya'ya giderken bırakman gereken egoların ile komplekslerini bırakamadığın için bugünlere geldin.

    türkiye'den kilometrelerce uzakta dünyanın en büyük 3-4 takımından birinde oynarken türkiye'nin siyasi olaylarına en girmemesi gereken kişi olarak girdin.

    topuna konsantre olup kendini geliştireceğine ve gençlere örnek olacağına, her fırsatta türkiye'ye dönüp intagramdan elaleme yürümeyi tercih ettiğin için barcelona taraftarı başta olmak üzere avrupa'daki çoğu kişi sana tarık çamdal muamelesi yapıyor.

    anlayamadığın veya anlamak istemediğin olay şu;

    2016 avrupa şampiyonasında beklenmedik bir skor almadık. hırvatistan ve ispanya bizden net güçlü takımlar. adamların stoperine üç büyükler yavşıyor, bizim takımın en kariyerlisi olan senin yedeklediğin adam orta sahalarında ve işin üzücü tarafı seni yedeğe atan adam adamların en iyi adamı dahi değil. ispanya'yı zaten geçiyorum.

    öte yandan kağıt üzerinde bizden güçsüz galler'de muadilin bale, yanına yardakçıları ramsey, williams ve davies'i alarak top oynatırken, sen ve qanqaların milli takım kampını huqqa'ya çevirmekle, şampiyonada tatil yapmakla meşguldünüz.

    çıkıp "biz bok gibi oynuyoruz" de. milletimizden özür dileriz; günahı vebali boynumuzadır de. bak kardeşim bazı işlerin aması olmaz. yenilmek apayrı bir hikaye; top oynamadan yenilmek bambaşka bir hikaye. madem kaptansın, madem barcelona topçusu olarak dk katılma hakkın var (nasıl oluyorsa); o zaman vuracaksın elini masaya, ne yapıp ne edip o turu alıp döneceksin.

    şunu da aklında tut; saha dışı yaptıkların ve saha içi yapmadıkların nedeniyle galatasaray senin formdan düşmüş haline muhtaç olmaz. 18 yaşındaki çocuğun ayağına bakar ama yine de sana muhtaç olmaz.

    kariyerini barcelona b takımında (görünen o) paranı alıp yatarak bitirmeni temenni ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın