resim
Antonio Conte
Görev:Teknik Direktör
Takım:Napoli
Yaş:54
Uyruk:İtalya
  • 115
    tamam görece başarılı bir teknik adam(neden görece başarılı dediğimden başka bir yazıda bahsederim) ama gerçekten fazlasıyla inatçı ve sabit fikirli aynı zamanda. mesela mourinho hocanın oyuncularla iletişiminin kötü olduğu söylenir ama mourinho sonrasında gelen conte hakkında söylenen sözlere bakılırsa conte bu konuda daha beter bir halde. inatçı kişiliğinden olsa gerek oyuncu grubuyla sürekli didişme halinde ve şaka da olsa kendisine biri laf attığında alttan almayı beceremiyor. bilmiyorum içeride ortam nasıldır ancak şahsen conte'yi görünce direkt bir resmiyet, ciddiyet, soğukluk, gereksiz disiplin hissediyorum. böyle bir teknik adama karşı da futbolcular muhtemelen diken üstünde duruyor, rahatça iletişim kuramıyorlardır.

    zaten diego costa konusuyla beraber chelsea yönetimiyle arası açılmış durumda. iki galibiyete rağmen hala koltuğu sallanıyor. bunda da esasında kendisinin yediği vukuatlar pay sahibi, yazın da söylemiştim chelsea sene içinde teknik direktör değiştirebilir çünkü conte rahat durmuyor diye. hakikaten de adam hep sıkıntı, sürekli bir şeyler buluyor kulübü karıştıracak. biraz çocuksu bir yapısı da var ki diego costa ile tabiri caizse dissleşmesi delilidir, her kim kendisine olumsuz bir şey söylese ''heyt, höyt, köyt'' diyerek atarlanıyor. tıpkı erman toroğlu'nun meşhur sabri sarıoğlu taklidinde yaptığı gibi: https://youtu.be/Y0c6YHX4-zU?t=44s

    koskoca adam, koskoca teknik direktörsün uğraştığın işlere kişilere bak. bir karar vererek diego costa'yı kadro dışı bıraktın. tamam olabilir, sen takımın teknik direktörüsün karar sahibi sensindir ancak adamı kadro dışı brakmışsın olay bitmiş, daha ne diye basına malzeme verip inatla olayı didikleyip durursun ben onu anlamıyorum. eski sevgiliyle tripleşmeler gibi her hafta maçtan sonra diego costa- conte krizi hakkında yeni söylemler çıkıyor. ingiliz basın üyeleri malzeme çıksın diye conte'ye diego costa'yı soruyor, conte de her soruya özenle cevap verip ortalığı tekrar kızıştırıyor. bir soruyu da cevapsız bırakıp ''ya kardeş bi gidin işinize olay kapandı'' demiyor. dolayısıyla da bu tutumu chelsea yönetimini rahatsız ediyor. marina granavoskaia conte'yi göndermeyi kafaya koymuş durumda. özellikle de ilk haftalarda gelen kötü futbol- kötü skorun ardından abramoviç'i iyiden iyiye doldurduğu hatta tuchel'i getirmek konusunda ikna ettiği epey dillendirilen bir haber oldu.

    velhasıl conte'nin tepesinde bir adet kılıç sallanmakta. ve şüphe yok ki en ufak bir tökezlemede de conte'nin kelle gidecek. olansa son şampiyon chelsea takımı ve taraftarlarına olacak.

    bu arada düşündüm de bal porsuğunu da fazlasıyla andırıyor conte. *
    https://i.hizliresim.com/6XgpWl.jpg

    bu da bal porsuğu vs aslan :) https://www.youtube.com/watch?v=1TPn1-SJqVM

    bir de şu var: https://i.hizliresim.com/YNn87E.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın