• 1572
    https://pbs.twimg.com/media/DIvujVtWAAAneZ8.jpg

    şu fotoğraf maç oynanırken değil maç öncesi çekilmiş. osuruktan nem kapmaya döndü artık bu futbolcuları gömme işi. oturmaları suç olmuş. şu fotoğrafta bir tek caner'in oturuşu falso. ayrıca bu dört futbolcu da fatih terim varken tekrar kadroya alındı. sonra bir tek arda bırakıyorum şovunu yapıp gitti. diğerleri gene vardı.

    hepiniz zehir gibi insanlarsınız. maç esnasında veya maç sonunda böyle bir fotoğraf çekilemeyeceğini anlayamayacak kadar kendinizi sıkıştırmayın, gerçekleri saptırmayın. birisi 25 dakika oynadı, birisi zaten cezalı, diğerleri oynamadı bile. bu adamlar bir yıl önce iç sahada zorla berabere kaldığımız ukrayna maçında da sahada değillerdi. sorumlular federasyonun başındaki adamlar, sahadaki futbolcular ve kenardaki teknik ekiptir. maçta oynamayan adamların maç öncesi oturuşunlarından ötürü başarısızlıktan sorumlu tutmak saçmalıktır. adım gibi eminim ki türkiye bu gruptan çıkamayınca baş suçlu gene bu adamlar olacak. federasyon, teknik direktörler ya da diğer futbolcular değil. neden? çünkü biz öyle istiyoruz. bizim işimize o geliyor.

    10 saat önce laf söylediğim adamları zorla savundurtuyorsunuz, sonra onu bunu savunan adam oluyoruz, hayret ediyorum. bu futbolcular benim arkadaşım mı akrabam mı bana para mı veriyorlar? benim bu adamlardan ne gibi bir çıkarım olabilir. yok türk futbolunun sorunu bu dörtlüymüş, yok fotosentezle bile yaşamaması lazım falan. aforizmaya bak. beyler fotosentez solunumdan daha faydalı bir şey değil mi? keşke fotosentez yaparak yaşasalar. ben mi yanlış hatırlıyorum? yoksa bu yeni türkiye'nin ders müfredatı bu kadar sapıttı mı? şu lafı arda turan instagram'a yazsa götünüzle gülersiniz.

    belirli dönemlerle "sözlükte okuduğum en saçma şey bu herhalde" diyorum. birkaç gün yada 1-2 hafta geçtikten sonra bir daha şok oluyorum. her seferinde şaşırtmayı başarıyorsunuz. bakalım daha neler okuyacağız. abi günlük hayatta boş vaktiniz varsa senaryo falan yazın, boşa gitmesin bu fikirler.

    bak bir de şu var "paracılar, aç gözlüler, primciler". geçen sene olan bu kavganın muhattabı olan insan, yani birbirleriyle sorunu olan iki taraftan birisi dedi ki "problem prim falan değil" dedi. oyuncusunun ismini bile ağzına almayan adam açık açık "sorun prim değil beyler" diyor. ama hala para için, prim için oynuyorlar cart curt zart zurt...

    elbette herkesin düşüncesi kendisine, ne isterse yazsın, neye inanıyorsa inansın ama ne zaman gerçekleri çarpıtmayı bırakır, sevdiğiniz/sevmediğiniz insanların iyi/kötü yanlarını ona göre yazıp değerlendirirsiniz. ben sizi o zaman ciddiye alırım.

    hayır adam zaten hatalı. hatalı olduğu konuları dile getireceğinize bugün fotoğrafı soran beyaz tv muhabirinden hallice olarak böyle saçmaladığınız sürece adam "kafayı yemiş bunlar" diye düşünüp kendini hatasız sanmaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın