• 99
    vardar adlı takımdan 4 gol yiyerek elenen ve yediden yetmiş yediye herkesin yerin dibine soktuğu fenerbahçe'nin savunma hattından 3 oyuncunun, "kebapçıya" gitmesi yönünde telkinler içeren orta saha oyuncusu ozan tufan'ın ilk 11'inde yer aldığı milli takımın rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeden, gayet doğal bir sonuçla 2-0 yenildiği müsabaka.

    arkadaş, tolga ciğerci'yi sol açık oynatıyorsun da tolga sol açık mı? senin takımın galatasaray gibi rakipleri üzerinde hakimiyetini %100 kabul ettirip oyunu rakip sahaya yıkabiliyor mu, orta sahan, forvet hattın birebir aynı mı da orijini asla ve asla o bölge olmayan, mevcut galatasaray sisteminde sürpriz bir katkı veren tolga ciğerci'yi sol açık oynatma gafletinde bulunuyorsun?

    oyuncu değişikliklerin rezalet, taktiğin rezalet, futbolcu kaliten yerlerde, yapabileceğin tek mantıklı şey ülkedeki futbol ortamını tamamen bu ve bundan sonraki maçlara odaklamak. bu şekilde heyecanı üst düzeyde tutup en önemli rakiplerinden birisi maçını kaybetmişken en önemli rakiplerinden ikisinden, iki maçta en az 4 puan alabilmeyi sağlamak. sahadaki oyuncu grubunun kapasitesini zorlayabilmek için yapman gereken/yapabileceğin tek şey bu. hani o birtakım çok bilmişin, ukala zevatın "gaz yeaaa" diyerek küçümsediği olay. tabi bunu yaparken yukarıda saydığım taktiksel saçmalıklardan uzak duracaksın. ama futbol ortamını bu iki maçın önemine odaklandırmak yerine sen n'apıyorsun? vay efendim yabancı sınırı şöyle, vay efendim türk oyuncular böyle. gündem, odak, kafa tamamen farklı. sen böyle bir maçın öncesinde yabancı sınırı diye sürekli gevelersen sahadaki takımın da futbola yabancı olur çıkar. ki zaten yabancı.

    selahattin aydoğdu yaa, türk futbolunun seyrini değiştirdi yaa, yüzevler kebap ağbi yaa, gidelim de kebap yiyip destek olalım abi yaa, heykeli dikilmiş terim duymasın ahahahaha yaa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın