resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 745
    juventus ile neredeyse her sene ligde şampiyon oluyorsun. birçok bölgede oynayabiliyorsun. 2016-2017 sezonunda juventus ile şampiyonlar ligi finalinde oynuyorsun. her sene şampiyonlar ligine düzenli olarak katılıyorsun. hepsini geçtim, juventus seni satılık listesine koysa premier lig dahil seni isteyecek büyük kulüp çok, en kötü rotasyon oyuncusu olarak oynarsın yani alıcın çok.

    ama gel gelelim sen galatasaray'a gelmek için eşini ikna ediyorsun, takımını ikna etmeye çalışıyorsun, bize geleceksin diye milli takım arasında milli takımdan izin isteyip kampa katılmıyorsun, takımınla idmana çıkmıyorsun ve kulübüne ısrarla gitmek istediğini bildiriyorsun.

    neden bizi bu kadar istedin bilmiyorum ama biz nasıl galatasaray'ı böyle bok gibi geçen sezondan sonra bile çok özel hissedip izlemek istiyorsak, sanki sende bizim yaşadığımız hissin küçükte olsa bir bölümünü hissettin ve oynamak istedin. aynı şekilde denayer mesela, adamın kulübüne yapmadığı rest kalmadı.

    juventus gibi takım seni bırakmamak için cinlikler yaptı. bu bile harika bir transfer olacağının ispatıdır. daha gelmeden sevdim seni hakikaten. umarım devre arası senle sözleşme imzalanır da seneye formamızı terletirsin.

    neden diye düşünüyorum. hiç stabil bir yönetim şeklimiz yok 2-3 senemiz güzel sonra kaos, garip bir kulübüz biraz da ülke şartlarından dolayı. neyden etkilendin onu da anlamadım ama güzel ya, zaten bizim takımımızın bir kalitesi, al benisi geçmişi ve bir markası var ona eyvallah. neyse, galatasaray'ı sevdiğin için, bu takımla oynamak için çok emek sarf ettiğin için çok teşekkürler. emin ol bu kulübün alt yapısında yetişmiş ekmeğini yemiş insanlar bile bu kadar istekli olmadılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın