• 397
    kulübün başkanı ne ki twitter sorumlusu ne olsun. bir de istifa ederlerse işsizlikten kırılırlar, aç kalırlar, annelerini babalarını dövüp yerlermiş. kalp gözü çekiyoruz çünkü burada.

    dışarıdaki milyonlarca işsizin hayat pahalılığına karşı durumu ne oluyor peki bu adamlar hak etmediği ve belli ki zerre emek sarf etmediği iş sayesinde hayat pahalılığından etkilenmezken? sikeyim onları değil mi, bizim adminlere bir şey olmasın.

    mesela dursun bey de istifa etmemeli çünkü ederse maazallah aç falan kalır.

    ülkemiz hiç gelişmemiş. :(((

    son not: cidden anlamadığınız için üşenmeyip anlatacağım:

    evren göz bir ntvspor muhabiri. dolayısıyla yalan haber vermesi kendi kredisini düşürür. bu şekilde birkaç haber daha geçse güvenilirliği kalmaz. o durumdan sonra ntvspor'da çalışmaya devam ederse ntvspor'un da kredisi azalmaya başlar. eğer hiçbir müdahale olmazsa insanların gözünde fanatik'ten farkları kalmamaya başlar. bu durum talep ile ve şirket politikasıyla alakalıdır.

    ancak galatasaray twitter hesabı resmi hesaptır. ben, galatasaray'ın resmi hesabında paylaşılan herhangi bir haberi tamamen ciddiye alırım çünkü kurumun resmi açıklamasıdır, daha üstü yoktur. eğer galatasaray'ın enformasyon kredisi azalmaya başlarsa, evet, bu eninde sonunda milyonlarca dolarlık zarara dahi neden olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın