resim
Baba Abdul Rahman
Takım:PAOK
Mevki:Sol Bek
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Gana
  • 38
    yıllar önce göz ucuyla biraz izlemiştim, o kadar. geçen sene yarım sezon schalke'de düzenli oynamış. ocak ayında çapraz bağ koparmış. bir futbolcunun başına gelebilecek en ciddi sakatlıklardan biri yani. haydi bu kırmızı alarma da sizin hatrınız için takılmıyorum. kopardığı gün schalke ligde 11. sırada. hatta schalke ligde ilk beş maçını bu arkadaş sol bekteyken kaybederek son sıraya düşüyor. 5 maç, 0 puan. sakatlanana kadar hem kendisinin, hem de takımın performansının biraz olsun yükseldiği dönemde sol açık olarak oynuyor kendisi.

    bir önceki sezon, chelsea'de ara sıra forma şansı bulmuş. chelsea'nin 10. bitirdiği sezon. bunu zaten yorumlamaya bile gerek yok, utanç bile değil chelsea için.

    çapraz bağı koparmadan önce iyi bindirmeler yapıyordu, iyi bindirmekten başka bir özelliği varsa düzenli izleyen arkadaşlar anlatsın. belli ki var çünkü düzenli izleyen arkadaşlar. en son domagoj vida başlığında görmüştüm bu durumu, herkes "gelsin" diyordu ama hangi özelliklerinin muadili oyunculardan daha iyi olduğundan bahseden yoktu.

    şunu demek istiyorum; transfer yapmış olmak için transfer yapmaya ihtiyacımız yok. hele panik transferine hiç ihtiyacımız yok. avrupa kulüplerinin elden çıkaramadığı birçok oyuncu var. kalan bir haftalık sürede bunlardan sol bek olanları inceleyelim, en isimlisini veya en potansiyellisini veya taraftarı en çok heyecanlandıracak olanı değil, takıma bir seneliğine en faydalı olacak olanı kiralayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın