resim
Diego Ángel Capel Trinidad
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:36
Boy:1.73
Uyruk:İspanya
  • 37
    la liga'da oynadığı dönem iyi top oynardı ama skor katkısı azdı. portekiz'de skor katkısı bir nebze daha iyiydi yalnız. sonrasında ise kendisini hiç takip edemedim.
    yaşı olmuş 29. kariyeri aşağıdan yukarıya değil, yukarıdan aşağıya seyretti.

    yalnız yanlış hatırlamıyorsam, bu adam avrupa kupalarında normal oyununun üzerine çıkıyordu.
    pek ahkam kesebileceğim bir futbolcu değil kendisi, çünkü son birkaç sezondur hiç yakından takip etmiyorum. birkaç sezondur capel benim için fm'de boşa düşer mi diye kontrol ettiğim, fifa'da ara ara kadroma 3. veya 4. alternatif olarak katmaya çabaladığım bir adam. o da ara sıra.

    takımımızın yaş ortalaması bence olması gerekenden biraz daha yüksek. sanki capel gibi yaşı 29'a gelmiş ve kariyeri genel olarak yukarıda aşağı ilerleyen bir adam bize uygun olmaz gibime geliyor. yine de son sezonunu izleyen yazarlar daha doyurucu yorumlar yapacaktır. belki son sezonki formu 1+1 senelik mukaveleye müsaittir. iyi transferler yapmış olsak da, kulübe söz konusuysa hala zayıfız. bonservissiz oyuncularla, almanya, isveç, isviçre, avusturya gibi ülkelerdeki genç türk futbolcularla, gözlem ekibinin tavsiyesi olan 25 yaş altı futbolcularla ve altyapıdaki futbolcularımıza şans vererek kulübeyi güçlendirmemiz gerek.

    capel futbol takipçisinin hafızasında galatasaray kulübesine yakışan bir isim. "adı var" çünkü belirli bir seviyede. ancak kariyerinin gidişatı, yaşı, form düzeyi düşündürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın