resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1508
    türk oyuncu neredeyse gidip onları izleyip, keşfedip milli takıma almak yerine kontrat süresince tahminim sadece derbileri izleyecek ve gerisinde romanya'da yan gelip yatacak bu süre zarfında ülke bütçesinden milyonlarca euro kazanacak olan futbol hayatının son günlerindeki teknik adam.

    sormazlar mı adama "ukrayna'da shaktar donestk'e o kadar brezilyalı oyuncu getirdin, o adamlara dünya para kazandırdın. hiç mi ukraynalı oyuncu yoktu onları oynatsaydınız?" diye. sorsalar ne der acaba? ukrayna'lı oyuncu havuzuyla o başarıların kaçını kazanabilirdi?

    gelelim ülke özeline, bu ülkede yüzünü avrupa'ya dönmüş ve oradan bir başarı getirmeyi hedefleyen 1 (bir) kulüp vardır sadece. ve o kulüp için yabancı sınırlandırması olmaması önemlidir gelecek başarılar için. ama sen bizi bu kalıptan çıkarıp da fernando'ya verdiğimiz paraya bize hürriyet güçer gibi birilerini transfer ettirme çabasındaysan sırf türk kimliği var diye bu saçma.

    oyuncunun milliyeti konusuna ben karşıyım tamamen. sahada 11 kişi olduktan sonra kimin hangi uyruktan olduğunun bir anlamı yok bence. bu yüzden milli maçlar da hep saçma gelir bana. takım kadrolarındaki 25 oyuncunun hepsi yabancı olsa ne olacak? kaliteli türk oyuncusu varsa bir şekilde o kadroya girer. kaliteli değil mi? o zaman beni kalitesiz adamlarla neden uğraştırıyorsunuz? böyle serbestlik olduğunda kaliteli adama verdiğim paraya sınırlama olduğunda beş para etmez yerliyi ancak zor bela alabiliyorum. sonra? "kulüpler batıyor" diye bağırıyorsunuz. batar tabi lan böyle mantık mı var?

    konu nerelere gidiyor bak! girmemek lazım bu konulara. elindeki oyuncuları seç, oynat. gidersen gidersin gidemezsen zaten her sene gidiyorduk da sen gidemedin diye bi durum yok, emekli olur gider romanya'daki köyünde yaşarsın son vurgununla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın