• 2
    ilk günün en büyük sürprizi maria sharapova'nın 2 numaralı seribaşı simona halep'i yenerek turnuvaya başlaması oldu. normalde isimlere bakıldığında nasıl bir sürpriz bu diye düşünülebilir fakat sharapova çok uzun süredir aldığı cezadan dolayı maç yapmıyordu ve bu turnuvaya unseeded olarak girdi ama şimdi 2 numarayı eleyince alt tabloda kolay şekilde ilerleme şansı oldu. bakalım nerelere kadar gidecek.

    erkeklerdelk turda david ferrer elendi ama zaten ferrer artık yaşlandı ve o eski çevik oyunundan çok bir şey kalmadı. bu turnuva başlamadan önce takip edilecek 2 genç belirlemiştim. bunlardan ilki olan kanadalı denis shapovalov ilk turda rus medvedev'i çok rahat geçti. bu çocuk sert kortlarda gerçekten çok iyi oynuyor. büyük gelecek vaadediyor bu 18 yaşındaki genç.

    bir diğer takip ettiğim va harika bir eşleşme şansına sahip olarak ilerleyeceğini düşündüğüm genç rus karen kachanov ise garip bir şekilde ilk turda tayvan'lı lu'ya elendi.

    bayanlarda ise 7 numaralı seri başı çakma ingiliz johanna konta sırp rakibi 78 numaralı aleksandra krunic'e elendi çok da iyi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın