resim
Deniz Naki
Takım:Kurdistan Düren
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Almanya
  • 272
    bugün pkk yani kürdistan işçi partisi 3 işçiyi, 3 yol yapımında çalışan kürtü, 3 evine ekmek götürmeye çalışan insanı katletti.

    hani kıçımızı da yırtsak barış gelecekti ey sözlük yazarları!! hani pkk gül bahçesiydi!!! hani inandığınız değerlere ne oldu!! 3 işçinin katledilmesi çok mu önemsiz deniz nakinin yumruk yemesinden de burada duyar kasmıyorsunuz!!!! bu şerefsizce katliam da mı ırkçılık!!! 3 kürtün pkk tarafından öldürülmesinin tek sebebi evlerine ekmek götürmek için devletin yol yapmaya çalışmasında çalışmaları mıdır!!! bundan ala kahpelik mi olur yer yüzünde!!! savunsanıza yine deniz naki ve pkk'yı!!! çok pardon deniz naki veya diğer pkk üyeleri bundan mağduriyet çıkaramadı dimi, o zaman ne gerek var dimi gündeme getirmeye!!!

    barış kazanacak diye kıçını yırtan ama nedense 3 kürtün, 3 pkk sempatizanı veya üyesi olmayan kürtün öldürülmesiyle ilgili tek bir yorum yapmayan bir pkk'lı için dün kaynadı buralar. çünkü yumruk yemişti. şimdi sessiz. çünkü 3 işçi öldürüldü.

    sizin ben iki yüzlülüğünüzü seveyim. apo da güzel kıvırmıştı yakalanınca uçakta, hdp'li milletvekilleri de adliyede. hepiniz aynısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın