resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1746
    zamanında sneijder için söylediğimi tolga için de söylüyorum:

    sözleşmesinde serbest kalma rakamı olan bir adamı bu rakamdan fazlasına satamazsınız. zaten o maddenin de konulma amacı budur. tolga, mevcut sözleşmesi ile bu sene 30 gol 17 asist rakamlarına da ulaşsa ederi, serbest kalma rakamı olan 8 m euro olacaktır.

    haber asparagas gibi görünüyor ancak reel bir 8 m euro teklifi var ise kabul edilmesi taraftarıyım. yine benzer bir asparagas haber olan sinan gümüş de 6 m euroya satılırsa, mevcut takımı 15 m euroya kurmuş oluyoruz ki tolga ve sinan ikilisinden 14 m euro kazanmak ciddi bir iş olur.

    bu rakam çerçevesinde artı/eksi değerlendirmesi yapalım:

    - tolga 2017-18 sezonuna iyi bir giriş yaptı ve takımın oynadığı futbolda önemli bir payı var.
    - asamoah transferi ile dar olarak gözüken rotasyonu, orta saha ve sol açığa kaydırılarak genişletecek bir adam. aynı şekilde rodrigues'in yeri geldiğinde hamle adamı olarak kenarda tutma imkanı tanıyor.
    - transfer döneminin bitmesine bir hafta kala yerine adam alamayacağımız için asamoah'ın gelmesi ve kendisinin gitmesi faraziyesinde daha çok yasin daha çok selçuk izlemek zorunda kalacağız.

    +26 yaşında maç sırasında (lütfen antrenman videosu paylaşmayın yetenekli bu diye) kısıtlı yetenekleri olan ve bundan sonra üzerine çok koyma ihtimali olmayan bir adam için alınacak 8 m euro çok iyi para.
    +olur da ben yanılır ve tolga gelişirse aynı şekilde 8 m euroya gitmesindense şimdi gitmesi iyidir
    +sakatlık sorunu var; bu şartlarda, bir kere daha bu rakamları görmek duymak mümkün olmayacaktır.
    +bulunmaz hint kumaşı değildir. kendisinden gelen paranın bir kısmı ile devre arasında veya sezon sonunda, daha genç ve yetenekli bir gurbetçi alınabilme ihtimali vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın