resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1741
    kendisiyle ilgili 8 milyon avroluk haber doğrudur yanlıştır bakmaksızın ki muhtemelen de uydurma bir haberdir, tolga'nın piyasası bu civardadır. geçen gün de söylemiştim eğer bu sene şampiyon olur bir sonraki sene de tolga avrupa ve ligte iyi performans verirse değil sekiz milyon avro on sekiz milyon avroya bile satabiliriz kendisini.

    şu anda başta bundesliga olmak üzere diğer büyük liglerde tolga gibi kaliteli futbolcu çok az var. tabii baş altı takımlar için söylüyorum bunu. zaten piyasası vardı üstüne de sakatlık sendromundan çıkar istikrarlı bir performans verirse kulüp tarihine geçecek bonservisler bile kazanabiliriz. bakmayın bruma gibi çok yetenek var dünyada dolayısıyla onun için büyük paralar koparamadık ama tolga tarzındaki oyuncular artık değişen futbolun en kıymetli oyuncuları. mesela koca manchester united bile ibrahimovic'i aldığında değil matic'i aldığında seviye atladı çünkü orta sahalar fark yaratıyor artık.

    avrupa kulüpleri de bu durumun farkında. yaşı nispeten genç, böylesine yükselen formu olan bir orta sahayı kaptırmak istemeyeceklerdir, kaptırmamak için de yüksek bedeller teklif edeceklerdir. yönetimin tolga'yı iyi pazarlaması gerekiyor bu aşamada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın