resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1733
    daha önce de yazdım, kendisi için 8 milyon euroluk sözleşme fesih maddesi olması skandaldır. tolga geçen seneyi kötü geçirdi, bu sene de hatta sözleşmesinin sonuna kadar kötü oynayabilirdi bu bir ihtimal, hala da performansı düşebilir kendisinin fakat iyi 1-2 iyi sezon geçiren tolganın ederi 10 milyondur en az, çünkü onun tarzında oyuncu bulmak zor, avrupada piyasasında bile. fenerbahçeye geldiğinden beri yokları oynayan josef için bile bugün 11 milyon euroluk teklifler konuşuluyor.

    tolga şu ana kadar harika bi sezon geçirdi, bence mental olarak hala çok eksikleri olan bir oyuncu ama biz zaten bu adamdan bir kroos performansı bekleyemeyiz. tolga bu sezon 10 gol 5 asist yapsa, serbest kalma bedeli olmayan bir tolga için 15 milyon eurolar konuşulur, bunlar abartı meblağlar da değil günümüz futbolu için. ısrarla söylüyorum bence kendisi 15 milyon euro etmez, ama josef de 11 etmez. piyasa artık böyle.

    peki sayın levent nazifoğlu, çok güvendiğiniz, 3.5 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro yıllık ücret bağladığınız tolga'nın serbest kalma maddesini nasıl 8 milyon euro olarak belirlediniz? bu adam bu sene harika bir sezon geçirip şampiyon yapsa pasif olarak satışından 7-8 milyon euro zarar ediyoruz. serbest kalma bedeli 8 milyon olmaz, hele patlaması beklenen bir oyuncu için asla olmaz. tolga'nın bu durumu bruma'ya sonraki satıştan alınacak yüzde maddesi koymayan yönetimin diğer büyük yanlışıdır bana göre. bence hemen şu an sözleşmesi aynı para üstünden yenilenmeli, serbest kalma bedeli de 15-20 milyon euroya çekilmedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın