resim
Deniz Naki
Takım:Kurdistan Düren
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.76
Uyruk:Almanya
  • 221
    kendisine ırkçılık falan yapılmamıştır, sebebi de pkk=kürt değildir. amedspor kaç tane kürt oyuncu oynatıyordur deniz naki dışında, niye onlara saldırılmadı? saldırıyı doğru bulmuyorum ve meşrulaştırmaya çalışmıyorum ama sen alenen kürt milliyetçiliği yapıp bunu da insanlara sosyalizm ve barış adı altında satmaya çalışırsan sonucunda da nefreti körüklersin.

    senin pkk dediğin örgüt tek derdi kürt milliyetçiliği olan dibine kadar faşist bir örgüttür. sosyalist diyenin alnını karışlarım, bayrağın ortasına kızıl yıldızı koymakla sosyalist olunmuyor. hangi sosyalist örgütün tek derdi ülkedeki bir etnik köken ile ilişkili olmuş. bu kavramlar bütün dünyada karışmış zaten. karl marx'ın ütopyası komünizm'in dalga dalga yayılarak en sonunda dünyada sınırları kaldıracağı yönündeydi. bu örgütün tek derdi ise sınır. sosyalist olan örgüt amerikan askerlerini alkışlar mı kobane'ye desteğe gidiyorlar diye. dünyadaki en büyük sosyalist düşmanı ülkeden bahsediyoruz.

    deniz naki sonunu kendi hazırlamıştır, kimse de kusura bakmasın. sen alenen kürt faşistliği yaparsan bir türk faşisti de gelir sana yumruğu indirir. bu ülkede barış içinde yaşayacağız, türk kürt kardeştir demek çok da zor birşey değil. sporcu dediğinin topluma örnek olması lazım, kendisi pkk yönünden olmayı tercih ediyorsa da ülkede sadece küçük bir azınlığın sevgisini kazanır, diğerlerinin de nefretinde boğulur. savaşı körükleyip ondan sonra barış istiyoruz biz aslında gibi argümanlarla gelmeyin, komik oluyorsunuz. tüm bu satırları da sol görüşlü biri olarak yazıyorum, milliyetçilikle zerre alakası olmayan, ülkesine, insanlığa yararlı olmak isteyen bir 'insan' olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın