• 61
    hayatımda izlediğim en kötü boks maçıydı ya. hatta boks maçı bile denemez buna yani direk hollywood eğlencesi.

    conor'ın o kadar bariz fundamental eksiği vardı ki, bu kadarını da beklemiyordum. floyd zaten klasik eğilmeler sırt dönmeler. normal bir boks maçında atılan yumruğun çeyreği atılmamıştır. maçın yarısı sarılarak ve hakemin stop demesiyle geçti. sıkıcı geçen pacquiao maçı bile bundan 10 kere iyiydi. en azından ortada boks vardı. conor mcgregor bırak floyd'u yenmeyi, düşük seviye sıradan bir profesyonel boksörü bile yenemez şu görüntüsüyle. kaldı ki çok normal adamın işi bu değil yani.

    o kadar reklam yaptılar beklentimiz arttı. sonunda rezil bir maç oldu ve yine floyd zengin oldu. conor da büyük hayal kırıklığı yaratmasına rağmen parayı götürdü.

    buradan oscar de la hoya'ya saygılarımı sunuyorum, bu maç boks sporuna saygısızlık demişti, haklı çıktı. bundan sonra işin içinde mayweather promotions'ın olduğu hiçbir boks organizasyonunu izlemem heralde ya. büyük reklamlarla şişirilen ve şaibe kokan maçlar. örneğin bu maçtan bir önceki maç illegal yumrukla bitti vesaire.

    gerçek boks izlemek isteyenleri 20 gün sonra gerçekleşecek şu maça alalım: (bkz: 16 eylül 2017 saul alvarez gennady golovkin boks maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın