resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1148
    igor tudor düşmanları ve diğer takım taraftarlarının dünden beri sardığı futbolcudur. nasıl mı? (bkz: 25 ağustos 2017 galatasaray sivas maçı)nda 85. dakikada öndeyken kenara geldiğinde sinirlenmesi ve oyundan alındığı için kızması, hırsından dolayı tudor'la ufak bir tartışma yaşamasından dolayıdır. bu arada memnuniyetsizliğinden ben hoşlandım, çünkü adamın içinde bir açlık var hırs var ve bu müthiş bir duygu.

    şimdi gelelim argümanlara. yok neymiş öndeyken bunu yapan adam takım geriye düştüğünde ve kenara alındığında olay çıkartır. igor tudor gomis'i yönetemez ve takım içerisinde huzursuzluk başlar.

    efendim hemen cevaplayayım. yarrak başlar. evet, sözlüğün kalitesini bozmuş olabilirim ama tam anlamıyla yarrrak başlar. kendi takım oyuncuları veya sevdikleri futbolcu böyle bir şey yapsa "oo adam ne hırslı yaauuuv" ama tehditkar birini gördüklerinde hemen çıban çıkarma hayali. hani derler ya hayallerde yaşıyor bazı ibnelre. heh, tam olarak ibneler bunlar.

    ulan lig başlayalı 3. hafta oldu birdenbire bütün sembolü kuş olan takım taraftarları galatasaray hakkında analiz yapmaya başladı. tamam götünüz tutuşuyor da bu kadar belli etmeyin. kaldı ki igor tudor oyuncuları yönetemezse o zaman bu oyuncuları yönetecek birini buluruz siz rahat olun.

    çok kaliteli ve rakibi tehdit eden bir futbolcudur. fransa'daki maçlarını izlemeyenin götüyle klavyeye vurarak yazdıkları cümlelere zerre aldırış etmeyin. adam 85. dakikada oyundan alındı kızdı ama maçtan sonra gitti bisiklet koşusu yapıp havuzda gomis maskesi takarak hem rejenerasyon çalışması yaptı hem de goygoy yaptı. naif, eğlenmeyi bilen, hırslı ve yaptığı işi seven biri.

    daha ne olsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın