• 18
    (bkz: kim bu erol egemen)

    şakası bir yana, 25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçını izlerken hepimiz gördük ki bizim takımın bazı eksikleri var. özellikle hücumda, gomis'e karşı ofsayt taktiği uygulandığı anda sıkıntılı anlar yaşayabiliyoruz hücumda. savunmayı derinde değil çizgi halinde biraz önde kuran takımları çözmemiz şu anda problem olabiliyor. feghouli ve asamoah kadroya girerse (inşallah) değişebilir tabii ki bu durum ama şu anda durum bu.

    diğer taraftan baktığımızda antalya'nın muazzam bir hücum hattı oldu. ligin üzerinde sayılabilir. bizim savunmada halen zaman zaman ufak tefek hatalar olabildiğini düşününce de zorlu bir maç bizi bekliyor diyebilirim.

    ilk 3 maçta hiç endişem yoktu. ilk maç ne olacağını bilmiyordum ama en kötü 1-0 alırız demiştim. osmanlı ve sivas maçlarında 5-6 atarız demiştim, osmanlı maçında tutmadı ama sivas maçında yasin öztekin yerine ben bile olsam sahada en kötü 5 olmuştu. antalya maçı ise ciddi anlamda sıkıntılı. tam 1-0 olsun bizim olsun maçı budur işte sezonun bu kadar erken döneminde. milli maç arasından falan sonra olacak olması da işi sıkıntılı bir duruma sokuyor, o kadar oyuncu gidecek gelecek sonra antalya'ya gidilecek falan. sıkıntılı durum.

    umarım bu düşüncelerin hepsinin silindir gibi üzerinden geçerek aynı tempoda devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın