• 16
    takım biraz iyi gidince tekrar gereksiz yere abartılmış başlık. sizin o özendiğiniz dortmund ya da green bay packers olayı bırakın bu ülkede olmasını, dünyanın başka hiçbir yerinde olmaz, olamaz. ne burada ne başka bir yerde bu takımlar gibi kombine almayı bekleyen on binlerce taraftar falan yok. takım iyiyse, fiyatı uygunsa alınıyor, takım kötüyse veya fiyatı pahalıysa alınmıyor.

    ne kadar tatlı su samuru olarak hayal görürseniz görün, "2 maç gelmeyince kombinen iptal olacak ha" diyerek kimseye kombine falan satamazsın. kimse 2 maç gelemedi diye kombine parasının yanmasına göz yummaz. hele ki vip kombineye binlerce dolar bayılan adam hiç yummaz. belli bir miktarı geri verilsin dersen onun da değeri hesaplanamaz. bütün parası iade edilerek iptal olacak dersen de sezonun son iki maçına gitmez bütün sezonu beleşe izler. bir de bunun türkiye kupası maçları var orası apayrı bir konu. şimdi size sorsam o maçları dahil etmeyiz canım ne olacak dersiniz. e o zaman nerede kaldı her maç 50 bin kişiye oynayacak takım?

    kısacası ütopik örneklerle kendinizi kandırmayın. 25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçnda gayet yeterli sayıda seyirci vardı. bu oran korunsa yeter de artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın