resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13210
    maaşının bir kısmını barcelona ödeyecekse gelsin... bile demiyorum. adam daha takımda değilken hizipçilik yapıyor amk? yani sahada mücadele eden tolga, ndiaye, fernando, belhanda falan önemli değil ama selçuk inan'ın aldığı milyon eu'lara rağmen incinen duyguları önemli... geçiniz. bu adamı kaptan olarak görmek istemiyorum. bu adamı sarı kırmızılı forma ile görmek istemiyorum.

    zaten feghouli gelecek kadroya, kwadwo asamoah da kuvvetle muhtemel gelecek. bence bu takımın arda'ya ihtiyacı yok. zira ndiaye'nin de ofansif orta saha oynama opsiyonu var. rotasyonumuz da son derece yeterli olacak yeni katılan isimlerle. ve hatta serdar yerine stoper bu takıma daha lazım bir mevkidir.

    ha arda benzer bir oyun anlayışı ile oynayan atletico madrid'de çok faydalı olmuştur, bu oyun anlayışına yabancı değildir... ama karakteri bu takıma yabancı. egosu çevresine zarar veren bir insan. bozuk et gibi, çevresindeki taze etleri de çürütecek yapıda.

    zaten bizim teklifimizi de hatırlayacak olursanız komik bulmuştu zamanında. kendisine espirisiz teklifler yapacak bir takımda top oynasın... 100 senede bir gelecek bu yeteneği süper lig'de heba etmesin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın