• 11
    milli takım arası galatasaray'a sıkıntı ve sakatlık yaşatmazsa rahat geçeceğini düşündüğüm maçtır. antalya'nın şu ana kadar karşılaştığımız rakiplere nazaran nispeten becerikli oyuncuları var. fakat galatasaray'ın sertliğine ve presine aynı şekilde cevap veremeyen her takım maç içerisinde oyunu bize teslim edecektir.

    nasri'nin form durumunu bilmiyoruz ancak ingiltere'den çok iyi halde gelmediğini tahmin edebiliyorum. keza etoo da yaşı dolayısıyla galatasaray temposuna tempo ile karşılık verebilecek bir oyuncu değil. jeremy menez henüz maçı geç idman bile yapmadı... yani ürkütücü isimlerinin durumları pek iyi görünmüyor. bir hücum oyuncusunun topu verimli şekilde kullanabilmesi için takımının topu doğru yerde onunla buluşturabilmesi lazım. antalyaspor'un fizik kalitesi bizim bu işi rahatlıkla yapmamızı sağlayacakken yine iki takımın fizik kalitesi arasındaki fark antalyaspor'un topu hücum hattına düzgün taşıyamamasına sebep olacaktır.

    açıkcası başakşehir'in adebayor'u ve visca'sı beni antalyaspor'un nasri'sinden daha çok korkutuyor. nasri'yi başakşehir'e koysan visca'yı antalyaspor'a koysan bu defa nasri'den daha çok korkarım. maç oynamadan kazanılmaz fakat öngörülerde bulunulabilir. rakibin ürkütücü isimleri tempomuza karşılık veremez, ürkütücü isimlerini çıkarırsan yapacakları tempo beni korkutmaz. maç yapmak için doğru zaman antalya ile. resmen fikstür avantajı olmuş. benim öngörüm maçın bizim için beklenenden rahat geçeceği şeklinde. bence rakip oyuncular birbirine alışacağından, maç tempolarını bulacaklarından ikinci devre evimizde oynanacak maç daha zorlu geçecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın