resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12046
    25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı'nda penaltı pozisyonunda gomis'e vermek için topu almıştır. ben şahsen kendisini bu hareketi nedeniyle hiç takdir etmedim. neden edeyim ki? zaten sahada 90 dakika boyunca takımın savunmasına ve oyununa katkı vermek için it gibi mücadele eden bir gomis vardı. ama gününde değildi. golü çok istedi fakat topla buluştuğunda ya ofsayttaydı ya da efektif olamadı. kötü oynarken de taraftarın sevgilisi olmak böyle bir şey. sahada her şeyini verirsin ama bazen işler yolunda gitmez. dolayısıyla o penaltı zaten gomis'e anasının ak sütü gibi helaldi. topun gomis'e gitmesi için selçuk inan'a ihtiyaç yoktu. bir taraftar olarak bak penaltı benim hakkımken topu gomis'e veriyorum şovunu yemedim.

    eğer şov yapıp tekrar gözümüze girmek istiyorsa fernando'ya bakacak. ndiaye'ye bakacak. top kaptırdığımızda nasıl geri koşuyorlar. sonra bunlara bakıp anlamadıysa mariano'ya bakacak, e onlar zaten defans oyuncusu koşacaklar diyorsa belhanda ve rodrigues'e bakacak.

    https://mobile.twitter.com/...s/901195140815048709 maçın meşhur pozisyonunda topu bırakmayacak. madem geri koşamayacaksın, 15 dakika hafif tempo oyun seni bitirdi faul yap ulan! faul de mi yapamıyorsun?

    benim kızdığım şey selçuk'u alkışlayan taraftar. neyi alkışlıyonuz abi? bu adam geçmişte ne yapmış olursa olsun takıma zararlı. galatasaray'dan ayrılsın ilk 2-3 senesini anarız biz merak etmeyin. ama şimdi hiç bir şey yapmamak için galatasaray kaynaklarını sömürüyor. evet profesyoneldir, evet konratlıdır ve hakkıdır ama iyi oynarken zam alıyorsan ve çaptan düştüğünde profesyonelim ben diyorsan o zaman ben de taraftarım. ıslıklarım, yuhalarım. takıma zarar vereni affetmem. yani öyle olsa iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın