resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12038
    abi siz ruh hastası mısınız ya bak ciddi ciddi soruyorum kompleksli misiniz? yazmayacağım yazmayacağım dedim ama hakikaten dayanamıyorum artık, oyunda kaldığı 15-20 dk'lık süreçte neyi battı bu adamın gözünüze bu kadar? skor 2-0 iken ve oyunu tamamen ele almışken girdi selçuk ve 20 dk boyunca sahadaki her hareketi gözünüze mi battı cidden? ki çok güzel bir davranışla penaltıda topu ndiaye'nin elinden alıp gomis'e verdi, hani hafta içi sikkırığı bir denyo tarafından hakaret görüp bütün bir haftayı kendisine yapılan ırkçılığı düşünerek geçiren topçuya, hani gol atıp hem biraz moral kazansın hem de taraftarının ne kadar kendisini bağrına bastığını görsün diye. bu hareketi dahi samimiyetsizliğe yoran mı dersin, yeniçeriliğe yoran mı dersin, ne leş bir zihniniz varmış arkadaş.

    ya bu entry'mi de 'bize selçuk mu övüyorsun ammuğğğaagoyum' diye yoranlar olacaktır. arkadaşlar selçuk kötü, selçuk bitik, selçuk yok, selçuk son 3 senedir bu formanın kıymetini bilmiyor ya bunu bence selçuk bile görüyor, görmemek için kör olmak lazım zaten.ama selçuk şu sözlüğün yarısından daha insanlıktan nasibini almış biri ya.

    işin bu yönünü bırakıp bir de futbol açısından değerlendirelim; şu yedek kulübesine bakıyorsun aha şöyle bir tablo çıkıyor:

    https://hizliresim.com/1gQnNG

    resmen dudaklarını bükerek, gözlerin kanayarak bakıyorsun. bu kadroya feghouli'nin gireceğini, asamoah'la anlaşılırsa keseceği oyuncunun(veya kendisinin) gireceğini ve birkaç da genç arkadaşın gireceğini düşünecek olursak sen elindeki her oyuncudan bir randıman almak zorundasın(eğer gitmeyeceklerini düşünecek olursak). yani elinde kaldığı zaman onu bir şekilde futbola ısındırmak zorundasın, her ne kadar artık sadece kupa ve lig elimizde kalmış olsa da... beşiktaş bunu yapıyor iki senedir işte elindeki her oyuncudan verim almaya çalışıyor şenol güneş. vasat beck, istikrarsız kerim frei, yetenekli ama sürekli yedek tolgay, asabi tosic, sakat demba ba ve dahası... yani şenol güneş'in 11 oynatmasa da randıman almaya çalıştığı, rotasyonu güçlendirmeye çalıştığı oyuncular bunlardı 2 senedir.

    velhasıl kelam nefret ve kompleks ile asla bir yere varılamaz. biraz anın tadını çıkarıp ondan sonra eleştrilerimizi kinimizden uzak tutarak yapmanın daha hakkaniyetli olacağını düşünüyorum. takdir sizindir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın