resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13204
    bir gün şu güzel platformdan ayrılmama bir şey vesile olacaksa bu adam olacaktır. yahu sen kimsin ki taa! ispanya'dan galatasaray'ın işlerine burnunu sokmaya çalışıyorsun? barça'ya gidişinin 3. yılı olacak hala kadroya giremiyorsun oralardan selçuk goygoyculuğu yapıyorsun. arda turan önce kendi işine bakmalı hazırlık maçında tüm 11 değişirken bile oyuna neden giremiyor bunu düşünmeli.

    arda turan kadar ilgi meraklısı, cahil, güç hastası ve bok gibi oynadığı halde utanması gerekirken türk halkından hesap sormaya çıkacak kadar küstah 2. bir insanı daha görmedim.

    arda turan hizipçidir. arda turan vatani bir hizmeti kendi egoları uğruna piç edecek kadar düşmüş zavallı bir insandır. arda turan'ın görünürde inandığı her şey aslında onun için bir metadan ibarettir. inandığı, sevdiği saydığı şeyler artık kendisinin gündemde olmasını sağlamıyorsa poh pohlanmasını engelliyorsa artık o değerlerle işi bitmiştir. bugün medya da bile arda turan gelirse bu galatasaray'ı selçuk ile bir olur bozar diyorsa bu sadece galatasaray taraftarı ile alakalı bir durumda değildir. insanlar görüyor artık nasıl bir kişilik olduğunu bu zatın.

    gelme oğlum gelme lan sevmiyoruz işte seni. sol üstte ismini gördüğümde bile karnım kasılıyor. galatasaray'dan uzak bir şekilde daha beter olmasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın