resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12029
    eskiden daha önemli bir parçası olmakla birlikte hala galatasaray futbol takımının bir parçası. kendisi hakkındaki görüşlerim şöyledir:
    1-adam takımın penaltıcısı, elbette topun başına((bkz: 25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı) önce o gelecek. o da anladı kasmadan topu gomis'e verdi.
    2-arda turan mevzularından dolayı iyice itici göründüğünü kabul ediyorum ancak bu adam bizim oyuncumuz, düşmanımız değil.
    3-evet maaşı çok pahalı ancak bu onun suçu değil, yönetimin de kısmen değil(ü. aysal) çünkü yabancı sınırı vardı o dönem. yani mecburduk.
    4-ilgilenen varsa maaş yükünden kurtulmak için elden çıkarmak, yoksa da destek olmak en mantıklı durum gibi görünüyor. tempo düşüreceğimiz zamanlarda kendisinden faydalanabiliriz.
    5-kendisi fiziğine iyi bakmaz; yerli çetesi ile bir şeyler yapmaya kalkarsa yine en büyük düşmanı ben olurum, biz oluruz lakin şimdilik sempatik ve mutlu görünüyor. durup dururken düşman yaratmaya gerek yok. bu durum kimsenin suçu değil ama o dönem yabancı sınırının var olmasının ve federasyonun suçu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın