resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 709
    25 ağustos 2017 galatasaray sivasspor maçı'nda savunma performansı çok iyiydi. topa girerken bazen gereksiz sertlik uyguluyor. özellikle derbilerde kırmızı kart veya duran top golü olarak aleyhimize dönebilir bu durum. ama dinamizmi falan fena. rakip futbolcunun ndiaye gelene kadar düşünme süresi en fazla bir saniye.

    ancak top bizdeyken beğenmiyorum ndiaye'yi. aslında bana göre en büyük silahlarımızdan biri. çok iyi bir dripling yeteneği var. üzerine de çok hızlı. gayet güzel verkaça giriyor ve kaleye yakın yerde son paslarda da oldukça başarılı. hal böyleyken ben ndiaye'den dripling ve verkaçlarla orta sahayı yara yara gitmesini, rakibi baskı uygulamaya korkar hale getirmesini, kontra golleri yaratmasını bekliyorum.

    açıkcası şu yaptığını gelirse asamoah çok daha iyi yapar kendisinden. ofansif özelliklerini ortaya koymalı. bu kadar korkak oynamamalı. ama selçuk'tan sonra orta alanda ilaç gibi geldi o ayrı.

    özetle bir orta saha oyuncusu olarak galatasaray'a katkısı büyük. gösterdiği performansı da beğeniyorum. mesela 2. golde atağa kaldıran pas ndiaye'ye ait. ama 10 milyon eu'luk bir adam ve bundan fazlasını yapabileceğini çok iyi biliyorum. işte ben o fazlayı da istiyorum. belhanda'yı, fernando'yu ofansif anlamda takımı rahatlatsın istiyorum. belki ilerleyen haftalarda o numaralarını da gösterir bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın