• 262
    maçtan notlar:

    maçın sonunda taraftarlar koyduk mu derken kameraların samet aybabayı göstermesi süperdi.

    gomis maçtan çıkınca tudora yaptığı hareket hiç yakışmadı. bu maç trip atılacak bir maç değildi.

    yasin 10 dk oyunda kalıp iki pozisyonu piç etmeyi yine becerdi. valla bravo.

    tam emin olamadım ama son dakikalarda selçuktu galiba, topa zıplamadı sivaslı oyuncu aldı kontraya çıktı, peşinden koşmadı bile.

    unutmadan notları yazdıktan sonra maçı yorumlarsak eğer;

    topu hep isteyen bir takım var. topun arkasına geçmektense saldırıp topu yönetmeyi isteyen bir takım var sahada. defansta top bizdeyken 3'lü oynayıp fernandoyu iki stoperin arasına gömüyoruz. ne yazık ki iki stoperimiz de yetersiz. hele serdar hem çok zayıf hem çok ayarsız. galatasarayın stoperi bu kadar zayıf olmaz. kone ezdi resmen serdarı. hele götüyle yere indirdiği bir pozisyon var ki resmen acı. maicon ilk yarı çok uzun pas yaptı. çoğu da taça veya rakibe gitti. garanti oynaması lazım.

    belhanda gösterdi ki çok ince bir 10 numara olmayacak, daha ofansif bir 8 gibi olacak. tudorun da zaten istediği buydu. şapkadan tavşan çıkarmayacak ama işleyen bir takımın parçası olacak. ndiaye için söylenecek tek bir şey var o da kontrolsüz güç güç değildir. biraz daha sakin biraz daha dengeli olması lazım.

    maçın net olarak en kötüsü gomis. kaç kere ofsayta düştü saymayı bıraktım. ama daha kötüsü oyunun içinde değildi ve takıma katkısı olmadı. çıktıktan sonraki tripleri ise büyük desteğe hiç yakışmadı. hafta içi yaşanılan duygusal olayların sonucu olabilir diye düşünüyorum. milli maç arası iyi gelecektir.

    maçın net olarak en iyisi ise tolgaydı. attığı goller, pasları, mücadelesi herşeyiyle dört dörtlüktü. neden oyundan çıkarıldığını anlayamadım ama. bırakın oynasın. çıkarılacaksa 90'da çıkarılıp alkışlatılabilirdi.

    maçın hakemi için devre arası muslerayı uyaracak diye yazmıştım. bu da ne kadar art niyetli bir hakem olduğunu belirtmek içindi. ve dediğimi aynen yaptı. bundan sonra gerçekten işimiz zor olacak bu federasyon ve hakemlerle.

    taraftara da ayrıca helal olsun. çok güzel bir ambians vardı. hep böyle devam. bu sene o sene. bu sene tinercilerin gazını alacağımız ve tekrar zirveye oturacağımız sene. helal olsun herkese.
App Store'dan indirin Google Play'den alın