• 217
    takım 3'lü defans oynuyor. fernanda arkalarında sarkık libero gibi oyum kuruyor. maicon 3'lünün sağında serdar solunda. genelde sağdan hücum ediyoruz. top maicona geldiğinde yarısında uzun top kullanıyor ve çoğu ya rakibe ya oyun dışına gidiyor. maicona kesin talimat gelmeli bu konuda. kısa pasla ya marianoyu bulmalı ya da ndiayeyi. serdara ise gelecek bir talimatla mümkünse yedek kulübesine geçmeli. gördüğü sarı karttan sonra ben teknik direktör olsam devre arası döverim o kart için.

    maçın en kötüleri linnes ve gomis. belhanda ve ndiaye istekli ama bal yapmayan arı modunda. ilk yarının en iyisi kesinlikle tolga. sadece attığı gol değil verdiği dikine ara paslar ve oyunu açarken attığı diyagonal paslar da çok iyi. ikili mücadelelerine zaten diyecek bir şey yok. ben olsam tudorun yerinde, 4'lü savunmanın önünde fernando, onun önünde ndiaye ve tolga, ilerde sağda feghoili solda belhanda ilerde gomis 4-3-3 oynatırım. bu takımdan şu formuyla tolga kesilmez.

    gomis 3 defa ofsayta kaldı. ikinci ofsaytı sanırım dk 22 olan ofsayt değildi gibi geldi bana. eğer öyleyse bir golden etmiş olabilir bizi hakem.

    hakem demişken şimdi küfürsüz nasıl anlatırım bilmiyorum ama kaleciyi uyarmaması beni çıldırttı. bakın buraya yazıyorum. bu maçın ikinci yarısı da zor geçecek. muslera da zaman geçirecek. hakem ise hemen uyarak muslerayı.

    maçın en güzel tarafı coşkulu dolu tribünler. abv dursun senin yüzünden iki senedir taraftar soğudu maçlardan.

    bu arada kone şöyle 23-24 yaşlarındayken bize gelseymiş yıllardır hiç forvet aramazmışız. o ne be birader.

    ps: stoper ve sol bek kesin şart bu takıma. serdar ve linnes'le bu iş olmaz. maicon bile bu takımın seviyesinde değil. bırakın forvet ve orta saha transferini. acil olarak defansı güçlendirin. bir çuval incir berbat olmasın.

    son ps: belhanda bu kornerleri güzel kullanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın