• 43
    kendisi nick altında "takipçi meraklısı değildir" demiş kendisi için. tabii herkes kendisi için benzer şeyler muhakkak söyleyebilir, sonuçta kimse "ben takipçi kasmak için buradayım aga" diyecek değildir.

    ben dedim onu mesela, sözlük yazarlarının instagram sayfaları başlığında. "fotoğraf hesabımdan takip etmem" demişim hatta. (bkz: #2108797) *

    benim esas anlamadığım şimdi jovetic demiş twitter hesabından buna tamamım. jovetic o aslan fotoğrafını paylaşmasa ne yapacaktı?
    tamam, anladık ki gazetecisin. ama paylaştığın bilgiler %100 doğru olamıyor ki? quakerboy bu sözlükte en çok takip edilen isim ama o bile yanılınca eleştiriliyor. sen eleştirilince "takipçi derdinde değildir" dersen, sonra 5-6 yıl önce twitter hesabını girmen bir yana dün de twitter hesabını tekrardan atarsan (bkz: #2233613) burada "takipçi derdinde" tepkisi görürsün. üzgünüm ama hayat böyle, yapacak bir şey de yok.

    timurlenk'in hesabından jovetic'in instagram paylaşımını atma muhabbeti de ayrı bir konu. mert insanı güzel yakalamış, tebrikler.

    netice: bu duyum işlerine ya girmemek lazım, yada bu kadar alıngan olmamak lazım. 3. bir tercih olsa onu da yazardım zaten de, olmadığını kendisi de görebilecek yetidedir diye düşünmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın