• 38
    futbol aklı, jovetic gibi adamı yedek forvet olarak alacağımızı düşünecek kadar olan şahıs.
    ya arkadaş sen real madrid misin, barcelona mısın da jovetic'i alıp yedek bekleteceksin? jovetic'in bonservisinden, kiralama bedelinden, yıllık ücretinden, piyasasından hiç mi haberin yok? welliton soares de morais mi bu adam da alıp yedek forvet olarak kullanacaksın? şaka gibi gerçekten.

    bir de şöyle bir şey fark ettim:

    bülent timurlenk:
    "2 lig maçı sonrası: galatasaray, asamoah'ı aldığında belhanda'yı sola çekip, gomis'in arkasına jovetic gibi bir adam bulursa......"
    kaynak: https://twitter.com/...s/899218703853682689

    burakkara:
    "kendisi 3 gün önce inter tarafindan kiralık önerilmiştir. cenk ergün italyada görüşme yapıcaktı. kendisi ardanın alternatifiydi. belhanda solda kendisi forvet arkası düşünülüyor."

    yapma yav :d yedek forvet değil miydi jovetic? :d

    kendisi sağdan soldan gördüğü şeyleri harmanlayıp duyum almış gibi yazıyor bence. belki camiada tanıdığı manıdığı da vardır bilmiyorum ama buna pek ihtimal vermiyorum. hiç ama hiç samimi gelmiyor bana. amacının ilgi çekip ego tatmini yapmak olduğunu düşünüyorum. sözde duyumculuk yapıyor, bu yolla takipçi kasıp ilgi görüyor, 3-5 insan itibar edince de kendini önemli biriymiş gibi hissedip egosu okşanmış oluyor. piyasadaki duyumcuların %90'ı bu şekil.

    çok nadir nick altına yazarım, insanları hedef gösteriyor gibi olmak istemem ama dayanamadım artık bu arkadaşın boş şovlarına. haydi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın